BABOR TECH SPOT REDUCER

De revolutie tegen ouderdoms- & pigmentvlekken!

Een gelijkmatige, stralende  teint – het doel van elke vrouw. Een mooie huid blijft vaak slechts een ideaalbeeld. De BABOR TECH Spot Reducer helpt u nu aan een gelijkmatige teint en een fantastische uitstraling. Deze innovatie methode is geheel veilig en beschadigt uw huid niet!

De BABOR TECH Spot Reducer werkt volgens een erkende, door de dermatologie afgeleide methode voor de behandeling van ouderdoms- en pigmentvlekken, doordat de Spot Reducer met druk en een nauwkeurigheid tot op de millimeter hyperpigmentaties bevriest. Met behulp van CO2 gas wordt binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden bevroren. Door deze kou bevriest  het water in de cellen en de celtussenruimten . Het bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het pigment trekt naar boven, droogt in  en er vormt zich een korstje . deze zal na 10 -14  dagen eraf vallen.

Met een behandelingsduur van slechts enkele seconden per spot, is de behandeling snel en vrijwel pijnloos

Pigmentvlekken – Ouderdomsvlekken13

We zien ze vaak. Ouderdomsvlekken ook wel lentigo genaamd. Vanaf ongeveer 40 jaar hebben veel mensen wel één of meer van die bruinige vlekjes op de huid. Deze pigmentvlekjes ontstaan vooral op plekken waarmee je veel in de zon komt, zoals op de handen, gezicht of op het decollete. Ouderdomsvlekken worden ook wel zonnevlekken of levervlekken genoemd.

Ouderdomsvlekken zijn bijna altijd goedaardig, Vaak worden ze behandelt om dat mensen ze storend en onsierend vinden.

Een op de vier vrouwen lijdt onder pigmentstoringen in het gezicht, op de handen of het decolleté.  48% van de vrouwen kijkt tegen pigmentvlekken aan als een groot huidprobleem. Dit is een toename van 12% vergeleken met het vorige jaar.

Wat kunnen we er aan doen?

14Om pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te voorkomen is het belangrijk om je huid dan ook goed te beschermen tegen de uv-stralen. Begin dan ook vroeg om je huid te beschermen tegen de schadelijke stralingen van de zon. Zonneschade wordt namelijk opgeslagen in de huid en alle schade die je in je jeugd al veroorzaakt kan op latere leeftijd problemen geven. Gebruik daarom altijd een zonnefactor.

Is je huid al beschadigt en zie je al pigment of ouderdomsvlekken dan kunne wij je helpen!

De Spot reducer van Babor laat je snel en makkelijk de storende vlekken verwijderen.

filmpje