Skip to main content
Huidverbetering

Pigment- ouderdomsvlekken

Het blijft vervelend en storend, van die donkere vlekjes op je gezicht, decolleté of  handen.Pigmentvlekken.

Pigmentvlekken ontstaan op onvoldoende beschermde plekken die veel aan de zon zijn blootgesteld. Hier vormt een teveel aan melanine.  Zo ontstaan er donkere verkleuringen.

Maar wat kunnen we eraan doen?

Allereerst natuurlijk goed beschermen met een hoge spf om deze vlekken te voorkomen. Vaak op latere leeftijd komen pigmentvlekken naar boven: Zonschade van eerder. Dus beschermen, beschermen!

Welke behandelingen zijn er voor pigmentvlekken en ouderdomsvlekken?

Er zijn verschillende behandelingen om pigmentvlekken te verminderen en of te verwijderen. Om de teint van de huid weer meer egaal te maken en deze te laten stralen.

Boek je behandeling

Welke behandeling is mogelijk bij enkele pigmentvlekken in gezicht, decolleté of handen?

  • De BABOR TECH Spot Reducer helpt u nu aan een gelijkmatige teint en een fantastische uitstraling. Deze innovatie methode is geheel veilig en beschadigt uw huid niet.

 

 

 

 

 

 

 De BABOR TECH Spot Reducer werkt volgens een erkende, door de dermatologie afgeleide methode voor de behandeling van ouderdoms- en pigmentvlekken, doordat de Spot Reducer met druk en een nauwkeurigheid tot op de millimeter hyperpigmentaties bevriest. Met behulp van CO2 gas wordt binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden bevroren. Door deze kou bevriest het water in de cellen en de celtussenruimten. Het bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het pigment trekt naar boven, droogt in en er vormt zich een korstje. Dit korstje zal na ongeveer 10 tot 14  dagen eraf vallen.

Met een behandelingsduur van slechts enkele seconden per spot, is de behandeling snel en vrijwel pijnloos.

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven