Skip to main content
Huidverjonging

Radiofrequentie

Wat is Radiofrequentie?

De SkinFirmor is een radiofrequentie (RF) apparaat dat specifiek op lijnen en rimpels wordt ingezet. Door gebruik van  een monopolaire radiofrequentie van 4 MHz ontstaat er een aangename warmte en stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine in de huid, waardoor de huid gladder wordt.

Deze RF gezichtsbehandeling is geschikt voor huidverjonging / anti aging en resulteert in de reductie van lijntjes en rimpels rond de ogen en mond. Het verbetert de stevigheid van de huid, vermindert oogwallen en zorgt voor ontspanning van vermoeide ogen.

Na slechts één behandeling ziet u al resultaat, maar optimaal resultaat wordt bereikt met een aantal behandelingen achterelkaar in een kort tijdsbestek.

Boek je behandeling

Wat is RF radiofrequentie?

 Radiofrequentie (RF) is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd.

Deze technologie, afkomstig uit de geneeskunde, stimuleert celvernieuwing en collageen aanmaak. Door de energie diep in de huid te leiden met een speciale elektrode, wordt het weefsel gecontroleerd opgewarmd, wat de regeneratiemechanismen van de huid verbetert, collageen- en elastinevorming stimuleert, microcirculatie bevordert en lymfatische afvoer verhoogt.

Het resultaat is een stevigere, gladdere huid zonder huidbeschadiging.

Met een anti aging radiofrequentie (RF) behandeling zijn al na één behandeling zichtbare resultaten te zien, waardoor de huid rond de ogen, mond en voorhoofd een jeugdige uitstraling krijgt.

 

Voor wie is deze radiofrequentie (RF) anti rimpelbehandeling geschikt?

Deze anti aging RF behandeling is voor bijna iedereen geschikt die meteen de rimpeldiepte wil verminderen.

Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij wij uw huid niet kunnen behandelen met Radiofrequentie. Vooraf aan de behandeling wordt dit uiteraard met uw huidspecialist besproken.

Hoe gaat een radiofrequentie behandeling in zijn werk?

Aan het begin van de behandeling wordt de huid grondig gereinigd.

Voorafgaand aan de radiofrequentiebehandeling wordt een speciale vochtinbrengende gel royaal aangebracht op de te behandelen huidgebieden. Het handstuk wordt vervolgens in gecontroleerde bewegingen over deze huidgebieden bewogen. Na afloop van de behandeling wordt een speciaal hydraterend, kalmerend en liftend serum aangebracht.

Voor de radiofrequentiebehandeling moet de klant zijn of haar contactlenzen uitdoen en zijn of haar hoortoestel uitschakelen.

Hoe reageert de huid in het behandelde gebied?

De huid reageert op de radiofrequentiebehandeling met een lichte tot intensieve roodheid, tintelingen en een gevoel van spanning. In zeldzame gevallen kunnen ook zwellingen ontstaan. In de regel verdwijnen deze reacties uiterlijk na 1-2 dagen. Zichtbare vaten kunnen in eerste instantie intensiever zichtbaar zijn na de RF-behandeling, maar dit verdwijnt meestal na 1-2 uur.

Waar moet na de radiofrequentiebehandeling rekening mee worden gehouden?

Het beste resultaat bereikt u als u op de dag van de behandeling en op de dagen erna de volgende zaken vermijdt tot de roodheid volledig weggetrokken is:

– Sterk transpireren (saunabezoek)

– Zon/zonnestudio

– Ontharing in de behandelde huidgebieden

– Zwembadbezoek (chloorwater/zeewater)

Nadat de roodheid is verdwijnen, kunt u alle activiteiten zoals gebruikelijk hervatten.

Vergeet niet dat intensieve blootstelling aan de zon de veroudering van de huid versnelt.

Met de radiofrequentiebehandeling hebt u gekozen voor een effectieve Anti-Aging-behandeling. Ondersteun en behoud het succes van deze behandeling/behandelingskuur door consistent zonnebrandcrème te gebruiken/het dragen van een zonnebril om het gebied rond de ogen te beschermen.

 

Do’s en dont’s voor/na een Radiofrequentie (RF) anti aging behandeling

In sommige gevallen/situaties kan er een contra-indicatie zijn voor de radiofrequentiebehandeling die u wilt ondergaan of moeten we u informeren over mogelijke bijwerkingen van de gewenste radiofrequentiebehandeling.
Voor uw eigen veiligheid vragen wij u om de volgende informatie over uw gezondheidstoestand in een apart toelichtingsblad te verstrekken. Wij zullen dit in een persoonlijk gesprek met u doornemen.

Wat kost een Radiofrequentie huidverjongingsbehandeling?

Bij een radiofrequentiebehandeling heeft u twee opties:

  1. Kies voor een complete anti-aging gezichtsbehandeling.
  2. Voeg de radiofrequentiebehandeling als extra module (add-us) toe aan een behandeling naar keuze.

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven