Skip to main content
SkinBalance

Over ons

Institute Skin Balance – Uw Expert in Anti-Aging en Huidverjonging

Welkom bij Institute Skin Balance in Haaksbergen, in het mooie Twente, waar we ons richten op een gezonde, jonge en stralende huid.

Gespecialiseerde Anti-Aging Behandelingen

Onze missie is om samen met u een gezonde en stralende huid te bereiken met effectieve behandelingen en producten die de verouderde, verslapte huid en huidproblemen aanpakken.

Innovatieve Merken

We werken met innovatieve merken zoals CRAITH LAB Cosmeceuticals en Babor Cosmetics, die uw huid diep verzorgen, beschermen en verjongen zonder schadelijke stoffen.

Onze producten zijn vrij van schadelijke stoffen en werken op celniveau om de huid te verbeteren, te beschermen en te verjongen.

Oplossingen voor Diverse Huidproblemen

We begrijpen dat verschillende leeftijden verschillende huiduitdagingen met zich meebrengen en bieden oplossingen voor diverse huidbehoeften.

Persoonlijke Aandacht en Ontspanning

Bij Institute Skin Balance staat persoonlijke aandacht, ontspanning, huidverbetering en huidverjonging centraal.

Ons doel is dat iedereen kan genieten van een gezonde, sterke en stralende huid. 

We helpen graag om uw huid in topconditie te krijgen en te behouden met een eerlijk en deskundig advies.

Cherish your beauty!

Boek je behandeling

Huidexpert Jolanda Bouwmeester

Welkom bij Huidexpert Jolanda Bouwmeester, uw specialist in huidverzorging, huidverjonging en huidproblemen in het mooie Haaksbergen

Mijn verhaal

Mijn naam is Jolanda Bouwmeester, geboren en getogen in Haaksbergen.

Als jong meisje had ik een droom……

Een eigen schoonheidssalon openen in het centrum van Haaksbergen.

Al vanaf dat ik een heel klein meisje was vond ik alles wat maar met make up, verzorging en uiterlijk te maken had geweldig!

Al vroeg pakte ik de make up spulletjes van mijn moeder en ging ermee aan het experimenteren.

Wegens omstandigheden ben ik niet gelijk in dit prachtige vak beland maar op mijn 40 ste  heb ik dan eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en ben weer in de schoolbanken terechtgekomen.

Geweldig vond ik het!

Specialisaties

De ene na de andere cursus heb ik gevolgd en nog steeds ben ik geïnteresseerd in alles wat maar met de huid te maken heeft.

Ik heb mij gespecialiseerd in huidverjonging en huidproblemen en daar veel cursussen, webinars en opleidingen voor gevolgd.

Iedere huid weer gezond en mooi maken dat is mijn passie!

Na een aantal jaren aan huis gewerkt te hebben, heb ik in 2012 mijn droom waargemaakt. Een salon openen in het centrum van Haaksbergen. Vol trots ontvang ik daar mijn klanten in een prachtig pand aan de Blankenburg 13.

4DAF74B1-A7E0-4F8D-BC0A-E4C8E2E837A5-300x225.png

Dankbaar

Dankbaar voor al mijn lieve en trouwe klanten, want zonder jullie was mijn meisjesdroom nooit uitgekomen…. Een eigen salon in het centrum van Haaksbergen. 

Dankjewel voor het vertrouwen in mij!

Behandelingen

  • Huidverjonging: Effectieve behandelingen om uw huid jong en stralend te houden.
  • Huidproblemen: Professionele zorg voor diverse huidproblemen zoals een verouderde huid, rosacea, eczeem, pigmentatie en acne.

Kom langs en ervaar de zorg en aandacht die uw huid verdient.

Liefs Jolanda 

Welkom bij Huidexpert Jenny Kuipers

Sinds 2001 ben ik, Jenny Kuipers, actief in de schoonheidsverzorging. Het is mijn missie om de huid te zien “opbloeien”.

Mijn passie is dan ook om cliënten te “horen” en ze de best mogelijke huidverzorging te bieden.

Meer dan 23 jaar Ervaring in Huidverbeterende Gezichtsbehandelingen

Met meer dan 23 jaar ervaring in huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging, ben ik gespecialiseerd in anti-aging behandelingen en het oplossen van diverse huidproblemen.

Ik blijf voortdurend up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche door trainingen, cursussen en seminars te volgen. Hierdoor kan ik mijn cliënten altijd het allerbeste advies en de meest effectieve behandelingen bieden.

Persoonlijke Aandacht en ME-TIME voor een Stralende Huid

Ik geniet ervan om mijn cliënten een moment van ME-TIME en persoonlijke aandacht te geven. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat ze met een stralende, gezonde huid en een glimlach naar huis gaan.

Liefs,
Jenny

Huidtherapeut Sanne Luiten

Welkom bij Huidtherapeut Sanne Luiten, uw expert in huidtherapie bij Skin Balance. Als HBO-geschoolde huidtherapeut bied ik diverse behandelingen aan voor een gezonde en stralende huid.

Over Mij

Mijn naam is Sanne Luiten en sinds enkele jaren werk ik met veel plezier als huidtherapeut bij Skin Balance. Door de samenwerking met Cosmetique Totale waar ik voor werk kunnen cliënten van Skin Balance direct naar mij worden doorverwezen voor gespecialiseerde behandelingen.

Behandelingen

Bij mij kunt u terecht voor een breed scala aan huidbehandelingen, waaronder:

  • Laserontharing: Permanente ontharing voor een gladde, haarvrije huid.
  • Pigmentvlekken verwijderen: Verwijdering van ongewenste pigmentvlekken voor een egale teint.
  • Haarvaatjes verwijderen: Snel en veilig verwijderen van storende haarvaatjes.

Beste Apparatuur en Producten

Ik werk uitsluitend met de beste apparatuur en producten om u de hoogste kwaliteit en veiligheid te garanderen. Uw huid is bij mij in vertrouwde handen.

Mijn Passie

Met veel plezier werk ik bij Institute Skin Balance en streef ernaar om elke cliënt de beste zorg en resultaten te bieden. 

Kom langs en ervaar de professionele huidtherapie die uw huid verdient.

Liefs,

Sanne

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven