Skip to main content
Huidverjonging

Microneedling

Wilt u een frissere, egalere, gladdere huid met minder lijntjes? 

Bij Skin Balance hebben we de oplossing voor u!

Met Microneedling bieden wij een behandeling aan die de huidverbetering bevordert zonder ingrijpende procedures.

Bij deze huidverbeterende – en huidverjongende behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken en rimpels verminderen en de structuur verbetert. Na een Microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger en ziet er jonger uit.

Ouder worden, blootstelling aan de zon, acne en andere huidaandoeningen kunnen leiden tot een ruwe en oneffen huid, fijne lijntje en pigmentvlekken. Maar met microneedling kun je op een milde en eenvoudige manier uw huid weer laten stralen.

Ons team van schoonheidsspecialisten staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u er niet alleen op uw best uitziet, maar dat u zich ook zo voelt.

Want vergeet niet dan uw huid het enigste weefsel is dat u altijd bij u draagt!

Maak gelijk een afspraak voor een gratis intakegesprek of boek gelijk een behandeling.

Maak hier een afspraak

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Microneedling behandeling is in het bijzonder geschikt voor een huid met:

 • lijntjes
 • rimpels
 • acne littekens
 • dofheid
 • zonbeschadigingen
 • onregelmatige huidstructuur
 • huid met grove poriën
 • rokershuid

Wat is een Microneedling behandeling?

Microneedling is een huidverbeterende en verjongende behandeling waarbij kleine, steriele naaldjes de huid oppervlakkig perforeren om microscopisch kleine verwondingen te creëren. Dit stimuleert de aanmaak van extra collageen en elastine, waardoor de huid steviger en voller wordt.

Tegelijkertijd wordt hyaluronzuur in de huid gesluisd, wat resulteert in een verbeterde vochtbalans van de huid. De naaldlengtes worden afgestemd per regio en het is zelfs mogelijk  om de tere huid rond de ogen veilig te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan. Microneedling is een zeer veilige behandeling die uw huid zeker zal verbeteren.

 

Hoe reageert de huid op een microneedling behandeling en waar moet ik op letten na de tijd?

Direct na de behandeling kan de huid matig rood gekleurd zijn, ook kunnen er kleine puntbloedinkjes en iets zwelling ontstaan. Dit is een geheel normaal en gewenste huidreactie. De huid wordt echt aan het werk gezet.

Uw  huid heeft na de behandeling 2-3 dagen nodig om weer te herstellen. Gebruik dan ook uitsluitend producten die de huidexpert adviseert en vermijdt gedurende 2 weken lang extra prikkels als:

 • Een verblijf in de zon of zonnebank
 • Saunabezoek
 • Bezoeken aan het zwembad
 • Abrasieve of chemische peelings
 • Ontharing op de behandelde plaatsen
 • Zelfbruiner

Tijdens de gehele behandelkuur alsmede 2-3 weken daarna moet er overdag een zonbescherming van minimaal SPF 30 worden aangebracht

Onze huidexperts adviseren u graag voor het beste verzorgingsadvies en daardoor ook het beste resultaat, voor thuis gebruik.

 

Wanneer bereik je optimaal resultaat van een Microneedling behandeling?

Uw huid zal bij één enkele behandeling zeker een boost krijgen maar wilt u echt werken op rimpeltjes, huidverslapping en een meer egale teint dan adviseren wij u een kuurbehandeling van gemiddeld 4 tot 6 behandelingen in combinatie met speciale doelgerichte producten voor thuisgebruik.

Want nee, één behandeling maakt u niet plotseling 10 jaar jonger. Bij een kuur behandeling gaat het erom dat uw huid in een zeer korte tijd een aantal op een volgende behandelingen ondergaat met daarbij speciale producten die dit proces versnellen. Dan pas kun je huidverjonging zien.

Het resultaat is een huid met minder diepe rimpels. Een huid die er voller, steviger en fris uitziet met een prachtige Glow!

Laat u adviseren door onze huidexperts om te kijken wat uw wensen en uw budget zijn!. Zo kunnen we samen tot een realistisch en optimaal behandelplan komen.

Is een microneedling geschikt voor u?

Microneedling is over het algemeen een veilige behandeling die geschikt is voor bijna alle leeftijden en huidtypes. Het maakt geen gebruik van licht en veroorzaakt geen schade aan de huid. Echter, zijn er enkele situaties waarin microneedling wordt afgeraden:
 • Bij open wonden, vooral in het behandelde gebied.
 • Bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals Accutane (isotretinoïne) voor acne.
 • Na recente bestralingstherapie.
 • Tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

De ideale kandidaat voor microneedling is iemand die te maken heeft met verschillende huidproblemen, zoals acne littekens, fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, ongelijkmatige huidtextuur, pigmentvlekken, zonneschade en verslapping van de huid. Microneedling kan effectief zijn in het aanpakken van deze problemen en het verbeteren van de algehele conditie van de huid.

Resultaat en voor/na foto

Een stevige, volle huid met een stralende teint. De huid is meer doorbloed en meer egaal. Wij raden aan om een kuur van 6 x te boeken om dit resultaat te bereiken.

Zie hieronder een voor en na foto, direct na een behandelingskuur.

Wat kost een microneedling behandeling?

 • Microneedling gelaat €139,-
 • Microneedling gelaat incl. ELT-Collageenlamp €159,-
 • Bij het volgen van een kuur bieden we u een speciale voordeelaanbieding aan, vraag uw huidexpert naar het voordeel.

Maak hier een afspraak

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven