Skip to main content
Huidverzorging

Droge / vochtarme huid

Een droge huid en een vochtarme huid zijn twee verschillende termen die vaak door elkaar worden gebruikt.

Een droge huid heeft een tekort aan natuurlijke oliën en herken je aan schilfering, ruwheid, soms jeuk en soms roodheid. Een vochtarme huid heeft een tekort aan water, de huid houdt niet voldoende water vast.

Een vochtarme huid kan er dof uitzien, fijne lijntjes vertonen en trekkerig aanvoelen, vooral na het reinigen.

Het is dus belangrijk om deze huiden goed te verzorgen en te voeden. Ook het gebruik van goede producten thuis is essentieel en zal de huid verbeteren.

Boek je behandeling

Welke behandelingen zijn geschikt voor deze huidbeelden?

 Craith Hydrate of Glow Facial 60 min

Geschikt voor de veeleisende, gevoelige, droge, vochtarme huid Intens hydraterende gezichtsbehandeling. Herstelt en beschermt de natuurlijke gezondheid van de huid. Stimuleert en geeft huidverbetering. Inclusief ELT collageenlicht voor meer hydratatie, aanmaak colageen en elastine. Krachtige hydratatie.

Craith Recover facial 45 min

Intensieve huidherstellende behandeling met collageen en hyaluronzuur voor de huid die strak voelt en vocht nodig heeft. Helpt droogtelijntjes verminderen. Inclusief ELT collageenlicht voor meer hydratatie, aanmaak colageen en elastine. Krachtige hydratatie.

De huid voelt fris en ontspannen aan!

 Quick hydra boost 30 min

Effectieve hydraterende behandeling met hyaluronzuur voor de huid die strak voelt en vocht nodig heeft. Helpt droogtelijntjes verminderen. Inclusief ELT collageenlicht voor meer hydratatie, aanmaak colageen en elastine. Krachtige hydratatie.

Een hydra boost voor je huid!

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven