Skip to main content

Schoonheidssalon Babor Institute Skin Balance is door BABOR als:

Excellent Instituut gecertificeerd!

Bent u op zoek naar een professioneel schoonheidsinstituut dat voor de hoogste standaards, uitstekende kwaliteit en welzijn staat? Dan bent u bij Babor Institute Skin Balance aan het juiste adres.

Het instituut Babor Institute Skin Balance uit Haaksbergen werd door BABOR met de kwaliteitslabel ‘Excellence Instituut’ gecertificeerd en biedt op het gebied van cosmetische vakmanschap, product know-how en ambiance alles voor de echte beauty-fans.

Babor Institute Skin Balance voldoet aan alle beauty-wensen van haar klanten. Door regelmatige bijscholingen op het gebied van werkstofkennis, behandelingsmethodes en gebruik van apparaten, versterkt zij niet alleen haar vakkennis en de competentie van haar team, maar bouwt deze ook continu uit.

De ambitieuze schoonheidsspecialiste kent de huid en haar individuele behoeften in detail, zij is permanent geïnformeerd over vernieuwingen op het gebied van cosmetica en kan haar klanten te allen tijde uitstekend adviseren.

Als beauty-expert biedt Babor Institute Skin Balance naast het persoonlijke advies ook behandelingsmethodes en verzorgingsproducten van top-kwaliteit. Zij vertrouwt om die reden op het familiebedrijf BABOR uit Aken, dat als marktleider in Duitsland en pionier van de professionele huidverzorging toonaangevend is.

De nauwkeurige high-performance verzorging wordt bij Babor Institute Skin Balance niet alleen tijdens de behandelingen gebruikt maar is ook als perfecte huidverzorging voor thuis verkrijgbaar.

Reinigingsproducten, snelle mooi-makers alsook effectieve crèmes – helemaal individueel aangepast aan het huidbeeld.

Het instituut Babor Institute Skin Balance nodigt u uit om de effectiefste cosmeceuticals te beleven/ontdekken. Aangepast aan de individuele huidbehoeften liften, verfrissen of verfijnen de speciale verzorgingsproducten van DOCTOR BABOR en verbinden zij echte schoonheidsbelevenissen met zichtbare resultaten die overtuigen.

Verbluffende resultaten voor een glad, jeugdig en stralend uiterlijk worden door de schoonheidsexperts bereikt door doeltreffende behandelingen en producten van de luxueuze BABOR anti-aging serie.

De modernste high-tech apparaten zijn de megatrend in de schoonheidsbranche. Bij Babor Institute Skin Balance ontvouwen de effectieve beauty-technologieën in combinatie met de meest doeltreffende producten een maximum aan schoonheid in de huid.

Het instituut Babor Institute Skin Balance belooft 100% welzijn.

Drie behandelingscabines nodigen uit om te ontspannen, ver weg van de dagelijkse drukte.

 

Ervaar de combinatie van effectieve huidverzorgingsproducten met werkzame behandelingstechnieken in de Blankenburg 13, in Haaksbergen

Het instituut Babor Excellence Institute Skin Balance is geopend op:

Maandag      Gesloten
Dinsdag        09.00 – 21.00
Woensdag    09.00 – 17.30
Donderdag   09.00 – 17.30
Vrijdag          09.00 – 17.30

Zaterdag   even weken 9:00 -12:30

                   oneven weken 9:00 – 16:00

U kunt ons op het nummer 0535740994 contacteren