BABOR Derma Visualizer – Huidanalysescan

LEER UW HUID KENNEN!

Verzorgingsadvies en een gedegen huidanalyse zijn de basis van elke gezichtsbehandeling en productadvies. Als huidspecialist hebben we een uitgebreide jaren lange ervaring en kennen we de huid als geen ander. We bekijken uw huid nauwkeurig onder de louplamp maar we kunnen ook door middel van ons geavanceerde huidanalyse apparaat de Derma Visualizer uw huid 80x vergroten.
Op deze manier kunnen we kijken hoe uw huid erin de diepte uitziet.

Als het om onze huid gaat dan willen we allemaal toch het beste advies! Onze huid laat ons stralen en geeft ons zelfvertrouwen. Men zegt wel,, onze huid is de spiegel van onze ziel”. Voelt u zich goed dan straalt uw huid. De huid is ons grootste orgaan daar daar willen we toch zuinig op zijn! In deze moderne tijd kan de medische wereld al heel veel maar een nieuwe huid geven dat is helaas tot op de dag van vandaag nog niet gelukt. Daarom is een goede verzorging en een gezonde levensstijl van essentieel belang. Uw levensstijl aanpassen dat moet u zelf doen maar precies op uw huid afgestemde huidverbeterende behandelingen en een gedegen productadvies met hoge dosering aan werkstoffen daar kunnen wij u als huidspecialist mee helpen! Alles begint met een uitgebreide huidanalyse.

Wat wordt er gemeten?

Tijdens de huidanalyse wordt er gekeken naar:

1. Vetgehalte van de huid
Dit toont het vetgehalte en visualiseert de activiteit van de talgklieren
2. Afschilferingsgraad van de bovenste hoornlaag
Kleine huidschilfers verraden hoe de huid met vocht verzorgd is, en hoe ze je beschermt.
3. Poriën
Analyseert de grootte en gelijkmatigheid van de poriën.
4. Vlekken
Legt pigmentafwijkingen vast en maakt de dieper liggende vlekkenstructuur zichtbaar en geeft zo een duidelijk beeld hoe de pigmentatie in de loop van de tijd mogelijk kan gaan.

Na deze uitgebreide huidanalyse gaan we samen met u onze aanbevelingen bespreken. Een passende gezichtsbehandeling en een goed productadvies om uw huid thuis te verzorgen om samen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Want uw huid in Top conditie krijgen kunnen wij niet alleen dat doen we SAMEN.

Maak een afspraak voor deze huidscan!

KLIK HIER voor het maken van een afspraak