Skip to main content
SkinBalance

Wilt u ook een mooie, gezonde en stralende huid?

Is dit uw 1e bezoek aan ons huidinstituut? Dan is de kennismakingsbehandeling zeker iets voor u! Huidverbetering en huidverjonging door middel van huidverzorging is alleen mogelijk als er genoeg informatie over de huid is verzameld.

Leer meer over onze werkwijze en ontdek de voordelen voor uw huid.

Wat zijn uw huidwensen en behoeften?

Bespreek ze met ons en ontvang persoonlijk advies voor een behandeling die perfect aansluit bij uw huid.”

Hoe wordt de conditie van uw huid geanalyseerd?

Ontdek hoe onze 3D huidscan pigmentverstoringen, rode adertjes, rimpeltjes, vocht te kort, droogheid, irritatie en uw algemene huidconditie in kaart brengt. Onze gezichtsbehandeling biedt intensieve verzorging, bescherming en huidverjonging met hoogwaardige natuurlijke werkstoffen met epiginetica gecombineerd met vegan collageen en pre-en probiotica. Ervaar de ontspanning en zie direct resultaat!

Gaat u thuis aan de slag met huidverzorging voor optimale huidverbetering?

Ontvang een op maat gemaakt verzorgingsadvies voor thuisgebruik en ontdek welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid. Leer hoe een effectieve thuisverzorgingsroutine, gezonde voeding en een gebalanceerd leven bijdragen aan een stralende huid.

Bij Institute Skin Balance in Haaksbergen streven we ernaar uw huid in topconditie te brengen en te behouden. Ontvang eerlijk en professioneel advies en werk samen met ons aan uw ideale huidconditie!

“Craith To Meet You”.

Boek hier uw kennismakingsbehandeling " Craith to meet you"

Wat kan ik verwachten van deze behandeling?

Bent u nieuw bij ons huidinstituut? Maak dan kennis met onze “Craith To Meet You” behandeling.

Na het boeken van uw behandeling ontvangt u een bevestigingsmail en een intakeformulier.

Thuis kunt u op uw gemak dit formulier invullen. Hier stellen we enkele vragen over uw huidige huidconditie en uw persoonlijke wensen. Zodra u het heeft ingevuld, stuurt u het naar ons terug. Op deze manier kunnen wij ons goed voorbereiden op uw bezoek aan ons instituut.

Bij uw aankomst in ons instituut bespreken we samen het intakeformulier. Als er iets niet helemaal duidelijk is, kunt u gerust vragen stellen.

Vervolgens starten we met een 3D-huidscan, waarmee we de diepere huidlagen kunnen bekijken en de algehele huidconditie kunnen bepalen.

Op basis van de resultaten van de huidscan en uw persoonlijke wensen bespreken we welke behandeling het beste bij uw huid past en wat u hiervan kunt verwachten. Daarna kunt u genieten van een huidverbeterende en ontspannende behandeling.

Na de behandeling stellen we een persoonlijk en vrijblijvend productadvies voor u op, zodat u de huidverbetering thuis kunt voortzetten. Op deze manier behalen we het optimale resultaat van de behandeling. U gaat naar huis met veel nieuwe kennis en een stralende huid!

 

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven