Skip to main content
Huidverjonging

Anti-aging behandelingen voor de rijpere huid

Verjong uw huid en verminder rimpels: Ontdek de kracht van anti-aging behandelingen voor de rijpere huid.

Ontdek effectieve oplossingen voor huidverslapping en rimpels

Stel je voor dat je huid een trampoline is – strak, veerkrachtig en jeugdig. Maar naarmate de jaren verstrijken, gebeurt er iets met die trampoline. Het veert niet meer zo hoog, het wordt wat losser, en er verschijnen eerst kleine lijntjes, en wat later diepere lijnen. Zo werkt dat eigenlijk ook met onze huid. Uiteraard is er een natuurlijk verouderingsproces gaande in onze huid. We verliezen spankracht en volheid door het verminderde elastine en collageen in onze huid. Ook externe factoren, denk aan bijvoorbeeld stress, roken, voeding, milieu vervuiling en zonlicht hebben grote invloed op onze huidveroudering.

Gelukkig kunnen anti-aging behandelingen voor de rijpere huid en een op uw huid samengestelde verzorgingsroutine voor thuis de huid weer in conditie brengen, verjongen en behouden. Zodat deze minder lijntjes, pigmentatie en er weer voller en strakker gaat uit zien.

In ons huidinstituut werken we met het Award-winnende merk CRAITHLAB dat o.a. gepatenteerde vegan collageen werkstoffen bevat, welke de huid direct een gezonde, gehydrateerde en liftende boost.

Boek een anti aging behandelingen voor de rijpere huid en help je huid te herstellen en langzamer te verouderen!

Boek je behandeling

Welke behandelingen van CRAITH LAB geven de huid meer lifting, meer hydratatie en stevigheid?

Gezichtshuid verstevigen of zelfs liften op een natuurlijke manier, kan dat?

Lifting – anti aging

Vegan collageen voor een steviger en gladdere huid.

LEVEL 1

 • Bionetic Bullet treatment 75 min 

Intensieve anti-aging gezichtsbehandeling met zeer hoog geconcentreerd gepattendeerde vegan collageen, epigenetica en anti-mimische peptides om de rimpels en verslapte huid te verstevigen en glad te maken. Uniek aan deze behandeling is dat er naast type 1 collageen, welke de huid weer volume geeft ook het gepattendeerde Vegan Collageen type 3 aan wezig is! Dit UNIEKE VEGAN collageen type 3 ondersteunt de huid en vult deze weer op.

 

Vegan Collageen type 3 is genomineerd met de Best Beauty Product voor de WORLD LUXURY SPA Award en Winnaar van 2022

anti-aging behandelingen voor de rijpere huid met genomineerde werkstoffen van CRAITH LAB voor huidverjonging en rimpelvermindering

 

 • MFR Retinol treatment 60 min.

Huidverjongende vitamine A gezichtsbehandeling voor een huid met rimpeltjes, pigmentatie, verslapping of een vale/doffe huid. Deze intensieve behandeling verzacht rimpels en de elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Inclusief ELT collageenlicht voor nog meer hydratatie en een prachtige Glow!

 

LEVEL 2

 • CRAITH Collageen lift treatment 60 min

Intensief verzorgend en effectieve anti-agingbehandeling. Liftende massagetechnieken in combinatie met collageenversterkende werkstoffen zorgen voor een strakkere kaaklijk, wangen en wenkbrauwen. Een mooie en stevige huid.

 

 • MFR Retinol treatment 45 min.

Huidverjongende vitamine A gezichtsbehandeling voor een huid met rimpeltjes, pigmentatie, verslapping of een vale/doffe huid. Deze intensieve anti-aging behandelingen voor de rijpere huid verzacht rimpels en de elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Zonder de ELT collageenlamp

Wat maakt een CRAITH LAB behandeling zo uniek?

CRAITH LAB is een Award-winnend merk voor clean skincare dat werkt aan de gezondheid van de huid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze vervolgens te beschermen, waardoor de huid kan verjongen.

In deze anti-aging behandelingen voor de rijpere huid wordt gewerkt met de drievoudige werking van de CRAITH LAB EpiTECH formule. Deze geavanceerde formule helpt de rijpere en vaak droge huid optimaal te verbeteren. Het resultaat een gezonde, beschermde, verjongende en mooie huid. De powerpeptide helpen de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals stress en blauw licht, en helpen huidveroudering te voorkomen. De zeer actieve werkstoffen verhogen de aanmaak van collageen, waardoor de huid steviger wordt, versterkt de de structuur van het collageen en de afbraak van collageen wordt tegengegaan, zodat de huid langer glad en stevig blijft.

CRAITH LAB versterkt je cellen, activeert hun reinigingsproces en beschermt ze tegen schadelijke invloeden van buitenaf, wat resulteert in een gladdere huid en een egalere teint.

 

Voor wie is het?

Deze zeer doeltreffende behandelingen zijn uitermate geschikt voor een huid met;

 • rimpels
 • huidverslapping
 • mimische lijntjes,
 • pigmentatie
 • vale doffe huid
 • rijpere huid
 • rokers huid

Resultaat na de behandeling?

Uw huid zal er gelijk na de behandeling gehydrateerder, frisser en egaler uitzien.

Al bij één enkele behandeling zal uw huid zeker een boost krijgen maar wilt u echt werken op rimpeltjes, huidverslapping en een meer egale teint dan adviseren wij u een kuur van 4 behandelingen in combinatie met speciale doelgerichte producten voor thuisgebruik.

Want nee, één behandeling maakt u niet plotseling 10 jaar jonger. Bij een kuur behandeling gaat het erom dat uw huid in een zeer korte tijd een aantal op een volgende behandelingen ondergaat met daarbij speciale producten die dit proces versnellen. Dan pas kun je huidverjonging zien.

Het resultaat is een huid met minder diepe rimpels. Een huid die er voller, steviger en fris uitziet met een prachtige Glow!

Laat u adviseren door onze huidexperts om te kijken wat uw wensen en uw budget zijn! Zo kunnen we samen tot een realistisch en optimaal behandelplan komen.

 • Bij het volgen van een kuur bieden we u een speciale voordeelaanbieding aan, vraag uw huidexpert naar het voordeel.

 

Voor en na foto's van huidverjonging en rimpelvermindering behandelingen

foto van collega Natasja de Koning uit Roermond

Voor en na foto's van huidverjonging en rimpelvermindering behandelingen

Wat kosten deze behandelingen?

LEVEL 1

 • Bionetic Bullet facial 75 min: €225,-
 • Collageen lift facial 60 min:   €189,-

LEVEL 2

 • MFR Retinol facial 60 min & ELT collageenlicht €189,-
 • MFR Retinol facial 45 min €159,-

Boek hier je huidverjongende behandeling

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven