Skip to main content
Huidverzorging

Gevoelige / eczeem-huid

Wat is nou precies een gevoelige huid.

Een gevoelige huid is een huidtype dat snel reageert op interne of externe prikkels. Mensen met een gevoelige huid hebben vaak last van ongemakken zoals roodheid, jeuk, branderigheid en irritatie. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan een gevoelige huid, waaronder genetica, omgevingsinvloeden en bepaalde huidverzorgingsproducten.

Eczeem is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door ontsteking, roodheid, jeuk en vaak ook door de vorming van kleine bultjes, blaren of schilfers. Een eczeemhuid is dus de huid die is aangetast door eczeem.

Er zijn verschillende soorten eczeem, en de oorzaken kunnen variëren. Atopisch eczeem is een veelvoorkomende vorm en wordt vaak geassocieerd met genetische factoren en een overactief immuunsysteem. Andere vormen van eczeem kunnen het gevolg zijn van allergische reacties, irritatie, contact met bepaalde stoffen, of zelfs stress.

Voor beide huiden geldt dat het met zorg behandeld moet worden.

Het onder controle houden van de symptomen kan door middel van de triggers te vermijden en een goede huidverzorgingsroutine, zoals regelmatig hydrateren. Soms is medicatie nodig.

Boek je behandeling

Welke behandelingen zijn geschikt voor mijn gevoelige of eczeemhuid?

Behandelingen die geschikt zijn voor deze huidbeelden

Craith Calming Skin Facial 60 min

Geschikt voor: droge en vochtarme huid, eczeem huid acne huid Intensief reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling voor een onevenwichtige en problematische huid. Complete detox voor de huid. De huid wordt stevig, glad en gezond. Inclusief ELT collageenlicht voor hydratatie en kalmering van de huid.

Craith short Repair & Protective Facial 45 min

Geschikt voor: onzuivere en/of acne huid rosacea eczeem couperose Ontgiftende en regenererende gezichtsbehandeling voor een huid met problemen. Kalmeert en herstelt de huid. Ontstekingen worden tegengegaan en de behandeling zorgt voor een gelijkmatigere huidtextuur. Inclusief ELT collageenlicht. Dé lichttherapie die uw huid zichtbaar verbetering geeft. Kalmeert, hydrateert en stimuleert de collageen en elastine aanmaak.

PRO CE treatment 60 min

 Verhoogt de functie van de natuurlijke beschermende barrière van de huid tegen externe stressfactoren en beschermt de huid tegen roodheid en irritatie.
Optimale huidverdraagzaamheid door huididentieke ceramidestructuur.
Versoepelt het huidoppervlak.

Voor een evenwichtige, gerevitaliseerde, gezonde teint.

Wat kost een behandeling?

  • Craith short Repair & Protective Facial 45 min 119,-
  • Craith Calming Skin Facial 60 min 159,-
  • Thera Pro CE Treatment 60 min 97,50

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven