Skip to main content

Peeling, zoveel soorten.. Maar welke past nu bij mij?

By 10 oktober 2020Blogs

Er zijn veel verschillende soorten peelings op de markt en elke van hen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Maar hoe weet je nu precies welke voor jouw huid geschikt is?

Wat is een peeling?

Een peeling is een belangrijk element in de verzorging van de huid. Peelings zorgen ervoor dat de natuurlijke vernieuwingsprocessen worden ondersteund, zorgen ervoor dat verhoorningen worden verwijderd van het huidoppervlak, maken de huid weer glad, verfijnen poriën, helpen bij een verjongend effect en helpen de doorbloeding van de huid te bevorderen. Als laatste zorgen peelings ervoor dat de verzorgingsproducten veel beter worden opgenomen door de huid en je een beter resultaat geven. Veel goeds uit slechts 1 product!

Droog? Strak gevoel? Schilfers?

Voelt je huid wat droger of strakker aan? Of komen er veel schilfers vanaf? Dan is de Gentle peeling een mooi product om de afgestorven hoornschilfers te verwijderen en zorgt ervoor dat bestaande schilfers verwijderd worden en nieuwe wegblijven. Door de werkzame stoffen in de peeling wordt de huid geholpen zich te verweren tegen milieuschade en kunnen werkstoffen goed worden opgenomen.

https://nl.babor.com/go/nl/488790/products/N411913/

Ontstekingen en onzuiverheden?

Bij een huid met puistjes, mee-eters en opkomende ontstekingen is het erg belangrijk de bestaande te verwijderen en nieuwe te voorkomen. De Cleanse & Peel mask is hiervoor de redder van de dag. Deze makkelijke 3-in-1 reiniging en peeling zorgt ervoor dat de afgestorven huidschilfers, die verstoppingen en onzuiverheden kunnen veroorzaken, worden verwijderd. Ondertussen reinigt deze peeling de huid en zorgt ervoor dat vergrote poriën verkleinen.

https://nl.babor.com/go/nl/488790/products/N411912/

Gevoelig?

Heb je wel eens roodheden, snel opvlammend of een gevoelige huid? Dan heeft de huid behoefte aan een mild product die de huid helpt te herstellen en op te knappen. De enzyme peel balm doet dit precies. Het helpt de huid weer weerbaarder te worden en de vitale functies te ondersteunen, terwijl de balm op zeer milde wijze de dode hoornschilfers verwijderd en de huid helpt weer te stralen.

https://nl.babor.com/go/nl/488790/products/N400340/

Wil je nog intenser?

Wil je liever een intensere peeling met een nog beter resultaat? Dan heb je 3 soorten fruitzuren om uit te kiezen. Fruitzuren hebben een mooi peelingeffect op de huid waarbij tegelijkertijd de huidvernieuwing wordt gestimuleerd.

Heb je een huid die nog niet veel kan hebben? Of reageert je huid gevoelig? Dan is het mooi om te beginnen met de AHA peeling overnight. Deze peeling gebruik je gedurende de nacht en zorgt op milde wijze voor een peelingeffect op de huid. Door de lage concentratie aan fruitzuur is dit product uiterst geschikt voor de huiden die niet veel kunnen hebben of voor de huid die gewone peelingen niet goed kan hebben.

https://nl.babor.com/go/nl/488790/products/N455020/

Heb je een huid die meer kan hebben en behoefte heeft aan een sterkere peeling? Of zoek je een peeling die makkelijk en snel te gebruiken is? Dan zijn de AHA peeling pads perfect. Deze pads breng je aan op de schone huid, je glijd zacht met de pad over de huid en laat het fruitzuur 5-10 minuten inwerken. En dat is alles! Goed eraf spoelen en je kunt weer door.

https://nl.babor.com/go/nl/488790/products/N400610/

Heb je een huid die zich goed voelt en een goede weerstand heeft? En wil je graag een peeling met een mooie, intense werking? Dan is de AHA 10+10 peeling gel een mooi product. Deze peeling laat je als een masker 10 minuten inwerken (ogen en mond vrijlaten) en zorgt voor een mooie, gladde huid met een nog gezondere teint.

https://nl.babor.com/go/nl/488790/products/N463440/

Wil je zeker weten welke peeling het beste bij jouw huid past? Kom dan gerust langs in de salon voor een professioneel en passend advies.