Skip to main content

Marc Inbane mee op vakantie!

By 3 augustus 2022Blogs

Op vakantie ga je zwemmen & kom je veel in contact met de zon. Maar hoe gaat die samen met tanning? waar moet je op letten en wat kan wel/niet.

Lees hieronder onze tips en verzeker je van een mooie teint, jouw hele vakantie lang!

 

Tanning in combinatie met..

De zon

Onze tanningproducten zijn ideaal om een natuurlijke kleur te creëren alvorens je op vakantie gaat, zo sta je de eerste dag meteen met een summer glow in je bikini of shorts

Q: Wordt ik nog bruin door de zon?

A: jazeker, maar gebruik wel een SPF om je huid goed te beschermen.

TIP

1. Herhaal het tanningproces van te voren een aantal keer per week met een lichte dosering, om zo de meest natuurlijke teint op te bouwen.

2. voor een langer behoud van je kleurtje:

  • exfolieer je huid voorafgaand aan het tannen
  • hydrateer  dagelijks met een voedende crème

3. Tanning is ook ideaal om te gebruiken na het zonnen, zo kan je bijvoorbeeld je tanning lines bijwerken met onze brushes voor een mooi & egaal resultaat.

Zwemmen in chloor of zeewater

Met onze tanning kun je zonder problemen gaan zwemmen. Wel adviseren we om na het tannen minimaal 3 uur te wachten om in aanraking te komen met water & zweten te minimaliseren. De actieve bruiningsingredienten in onze hoogwaardige zelfbruiners hebben namelijk nog even de tijd nodig om in te werken.

Houd er rekening mee dat je teint sneller vervaagt als je veel tijd doorbrengt in het water. Goed idee dus om onze producten mee te nemen op vakantie, zodat je je kleurtje optimaal kan bijhouden.

Vergeet na het zwemmen niet om je huid goed te hydrateren; chloor of zout drogen je huid namelijk snel uit. Daarbij zorgt een goede hydratatie voor een langer behoud van jouw mooie zomerse kleur.

veel van onze producten zijn toegestaan in je handbagage, dit wordt per product bovenaan vermeld op de productpagina.

Strand & zee

Tanning is ook ideaal als je een dagje naar het strand gaat. De producten hebben namelijk een vederlichte textuur, drogen snel en plakken niet. Laat de tanning wel weer eerst 3 uurtjes inwerken voordat je in contact komt met water.

TIP

Gebruik de Perle de Soleil Tanning Drops voordat je ’s ochtends naar het strand gaat. Meng deze eenvoudig met je zonnebrandcreme en geniet van een mooie Zomerse Glow zonder witte waas!