Skip to main content
Huidverbetering

Microdermabrasie is een intensieve mechanische peeling

Laat je Huid Stralen: Ontdek de voordelen van Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve mechanische peeling die de huid verbetert en verjongt en direct een stralende gloed geeft. Tijdens een peelingbehandeling worden fijne microkristallen met precisie op de huid geblazen en vervolgens weer afgezogen. Dit proces stimuleert de doorbloeding, verhoogt de opname van werkzame stoffen en verwijdert dode huidcellen.

Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. Dit resulteert in een geoptimaliseerde huidconditie en verbeterde huidstructuur op korte termijn.

Na slechts één behandeling zal uw huid direct egaler en frisser ogen.

Vraag onze huidexperts om advies.

Boek je behandeling

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Microdermabrasie is een intensieve mechanische peeling.

Deze behandeling is voor bijna iedereen geschikt die een meer egale huid wil met een mooie glow.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen met:

 • Rimpels
 • Acnelittekens
 • Extreem droge huid
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Verlies van spankracht en elasticiteit
 • Huid met grove poriën
 • Rokershuid
 • Onzuivere huid
 • Futloze, droge en ruwe huid
 • Zon beschadigde huid

Hoe verloopt een microdermabrasie behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling zal onze huidexpert uitgebreid uw huid bekijken en samen met u een intakeformulier invullen. Op basis hiervan kunnen wij u een volledig vrijblijvend advies geven over de Microdermabrasie behandeling, inclusief de bijbehorende producten.

Een Microdermabrasie is een intensieve mechanische peeling waarbij de huid eerst wordt gereinigd en voorbehandeld met een milde peeling. Daarna gaan we de microdermabrasie behandeling uitvoeren. Na deze intensieve mechanische peeling krijgt de huid een zeer vochtherstellend ampul en een kalmerend masker. U gaat vervolgens onder de ELT-collageenlamp wat zorgt voor een optimaal huidherstel en intense hydratatie voor meer resultaat.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om een kuurbehandeling van microdermabrasie te overwegen. Door een serie behandelingen te ondergaan, kunt u de effecten van microdermabrasie maximaliseren en een langdurige verbetering van uw huidtextuur en teint ervaren.

Een kuurbehandeling van gemiddeld 4 tot 6 behandelingen in combinatie met speciale doelgerichte producten voor thuisgebruik zal een optimaal resultaat geven.

Want nee, één behandeling maakt u niet plotseling 10 jaar jonger. Bij een kuur behandeling gaat het erom dat uw huid in een zeer korte tijd een aantal op een volgende behandelingen ondergaat met daarbij speciale producten die dit proces versnellen. Dan pas kun je huidverbetering zien.

Het resultaat is een huid die er fris, gezonder en egaler uitziet met een prachtige Glow!

Laat u adviseren door onze huidexperts om te kijken wat uw wensen en uw budget zijn! Zo kunnen we samen tot een realistisch en optimaal behandelplan komen.

Wanneer mag ik een Microdermabrasie behandeling niet ondergaan?

Bij de volgende contra-indicaties mogen wij uw huid niet behandelen:

 • actieve acne
 • huidontstekingen
 • eczeem
 • zon verbrande huid
 • koortslip

Do’s en dont’s voor/na behandeling microdermabrasie

Na de behandeling kan de huid nog wat roodheden vertonen, dit neemt binnen 24 u af.

Do’s

De huid moet tijdens en enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon. Gebruik van zonnebrandcrème met een SPF Factor 50 is daarom een must! Dit omdat uw huid na de microdermabrasie behandeling tijdelijk gevoeliger is voor zonlicht.

Dont’s

Vermijdt een bezoek aan zwembaden en overmatige warmte zoals de sauna minimaal een week na de behandeling. En de zonnebank zeker 2 weken niet.

Om het maximale resultaat uit de behandelingen te behalen, is het aan te raden uw huid te verzorgen met speciale verzorgingsproducten. Onze deskundige huidexperts staan klaar om u te adviseren voor het beste verzorgingsadvies, wat zal resulteren in optimale resultaten, ook voor thuisgebruik.

Resultaat

Na slechts één behandeling met microdermabrasie straalt uw huid direct met een frisse gloed.

Echter, om het maximale uit uw huidverbetering te halen, adviseren wij een reeks opeenvolgende behandelingen. Op deze manier kunt u genieten van een nog mooier en langduriger resultaat.

Tijdens een kuurtraject ondergaat uw huid een verfijning, pigmentvlekjes worden minder zichtbaar, lijntjes verminderen en littekens verzachten.

Het eindresultaat? Een huid die niet alleen straalt, maar ook een prachtige gloed heeft.

 

 

Wat kost een microdermabrasie behandeling?

 • Gezichtsbehandeling & ELT collageenlicht  €139,00

 • Gezichtsbehandeling  €106,50

 • Bij het volgen van een kuur bieden we u een speciale voordeelaanbieding aan, vraag uw huidexpert naar het voordeel.

Uw huid zal bij één enkele behandeling zeker een boost krijgen maar wilt u echt werken op fijnere huidstructuur, rimpeltjes en een meer egale teint dan adviseren wij u een kuurbehandeling van gemiddeld 4 tot 6 behandelingen in combinatie met speciale doelgerichte producten voor thuisgebruik.

Want nee, één behandeling maakt u niet plotseling 10 jaar jonger. Bij een kuur behandeling gaat het erom dat uw huid in een zeer korte tijd een aantal op een volgende behandelingen ondergaat met daarbij speciale producten die dit proces versnellen. Dan pas kun je huidverjonging zien.

Het resultaat is een huid met minder diepe lijntjes en een frisser,  egaler uitziende teint met een prachtige Glow!

Laat u adviseren door onze huidexperts om te kijken wat uw wensen en uw budget zijn! Zo kunnen we samen tot een realistisch en optimaal behandelplan komen.

 • Bij het volgen van een kuur bieden we u een speciale voordeelaanbieding aan, vraag uw huidexpert naar het voordeel.

Boek hier een behandeling

Boek hier je microdermabrasie behandeling

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven