Skip to main content
Huidverbetering

Huidtherapie

De huidterapeut kan op verschillende manieren helpen bij huidproblemen of verstoorde huid door haren, rode adertjes, vlekjes en verdikkingen op de huid.

Denk bijvoorbeeld aan een teveel aan haren op gezicht en/of lichaam, misschien heeft u last van couperose, een kluwen van vaatjes in het gezicht, of vetbultjes of steelwratjes. Dan kunt u daar wat aan laten doen!

Huidtherapie en laserbehandelingen bij Institute Skin Balance in Haaksbergen

Altijd het beste van het beste!

Daar streven wij naar bij Institute Skin Balance en daarom werken wij samen met een HBO geschoolde huidtherapeut van Cosmetique Totale. Een fantastische aanvulling om u nog meer behandelingen aan te bieden en u te helpen op weg naar een mooie en stralende huid.

Huidtherapie Cosmetique Totale is in Nederland dé specialist op het gebied van huidtherapie.

Bij Cosmetique Totale zijn ze gespecialiseerd in hoogwaardige medische behandelmethoden en laserbehandelingen met de nieuwste apparatuur

Op meer dan 200 locaties in Nederland werken HBO geschoolde huidtherapeuten met de meest geavanceerde apparatuur. Alle behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteit geregistreerd paramedische specialisten met een BIG-registratie. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, want wij willen natuurlijk zowel voor u als voor ons dat uw huid in goeie handen is bij onze huidtherapeut.

Boek je behandeling

Met welk apparatuur wordt er gewerkt?

Onze huidtherapeut werkt bij ons in de salon met medische lasers en peelings om directe huidverjonging en huidverbetering te realiseren. Met deze behandelmethodes kunnen rimpels, couperose, littekens, schimmelnagels en pigmentvlekken worden behandelt.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten en huidproblemen maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken zoals de Inmode Diolaze, Fractora, Lumecca, Cosmopeel en Melapeel.

Voor welke behandeling kan ik terecht bij een huidtherapeut?

U kunt o.a. terecht voor:

  • (over)beharing gelaat en/of lichaam
  • ernstige Acne (littekens)
  • rode adertjes
  • pigmentvlekken
  • fibromen, vetbultjes
  • kalknagels

Wat zijn de kosten voor een behandeling?

Graag verwijzen wij u door naar de huidtherapeut. Zij kan u  informeren over de kosten en de behandelingen, en of het eventueel vergoed wordt door uw zorgverzekeraar

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven