HSR® Lifting producten

Uw persoonlijke anti-rimpel expert

Vanaf het 40e levensjaar is duidelijk te zien dat de spankracht en elasticiteit van de huid afneemt. Dit is genetische bepaald, maar kan ook komen door invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaan verschillende rimpelsoorten en begint de huid er ouder uit te zien. Met de HSR® Lifting lijn heeft het BABOR-onderzoek opnieuw een mijlpaal op het gebied van cosmetische lifting bereikt. De ontwikkeling van 5 high performance werkstoffen, die de oorzaken van rimpelvorming uitgebreid bestrijden, alle soorten rimpels efficiënt reduceren en het verlies aan spankracht zichtbaar tegengaan.

Aan de ontwikkeling van de nieuwe serie HSR®Lifting hebben specialisten uit de meest verschillende onderzoeksgebieden deelgenomen: dermatologen, plantkundigen, genetici en diabetologen.

HSR® Lifting anti-aging behandeling

Maak kennis met de intensieve 5 high performance werkstoffen tijdens de HSR®Lifting behandeling. Tijdens deze behandeling wordt op een effectieve wijze alle tekenen van huidveroudering gereduceerd d.m.v. exclusieve werkstoffen, peelings en vliesmaskers. De regeneratie wordt bevordert en de huid krijgt zijn elasticiteit terug. Ook wordt de huid beschermd tegen vrije radicalen en negatieve milieu-invloeden. Deze optimale anti-aging behandeling geeft een direct effect en de huid ziet er zichtbaar strakker, gladder en gehydrateerde uit.

HSR 60 behandeling
HSR 90 behandeling

Wat maakt HSR®Lifting nu zo uniek?

De HSR®Lifting lijn bevat de hoogwaardige werkstofcombinatie van de 5 high performance, bestaande uit multitendyne plus, lupine, carnosine, relaxo peptide en neuro-receptor-peptide. Deze exclusieve werkstoffen zetten alles op alles om alle verschijnselen van ouderdom tegen te gaan, waaronder het efficiënt reduceren van rimpels en het verbeteren van de spankracht van de huid.  Hieronder apart beschreven welke werkingen de werkstoffen hebben:

 • Multitendyne Plus
  Vermindert de door de leeftijd ontstane afbraak van elastine en collageen ontstane rimpels. Remt de afbraak van collageen en elastine en stimuleert tegelijkertijd de nieuwe vorming daarvan. Het steunweefsel wordt verstevigd en de contouren worden duidelijk zichtbaar.
 • Lupine
  Vermindert rimpels, optimaliseert de collageen aanmaak en verbetert de gezichtscontouren.
 • Carnosine
  Vermindert door glycatie ontstaande rimpels, doordat het de versuikering van de collageenvezels reduceert.
 • Relaxo peptide
  Vermindert mimische rimpels door reductie van spiercontracties
 • Neuro-receptor-peptide
  Vermindert plissérimpels en zorgt voor een gladmakend

Wat zijn de resultaten?

Rimpels en lijnen worden voortdurend zichtbaar gereduceerd. De huid wordt gladder en de contouren zien er strakker uit. Dankzij de 5 hoogwaardige werkstoffen lukt het uw huid om met HSR® Lifting nu moeiteloos symptomen van het ouder worden het hoofd te bieden en langer mooier te blijven.

Statistieken

Aantoonbaar positieve effecten! 20 vrouwen in de leeftijd van 35 tot 65 jaar hebben de productserie van de HSR® Lifting gedurende 4 weken gebruikt en dus getest. 97% stelde optimaal een gehydrateerde huid vast, waarbij 90% zichtbaar de huid strakker en steviger vond aanvoelen en 98% zag duidelijk dat de rimpeldiepte verminderd was.