Skip to main content
Huidtherapie

laserontharen

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen.
Maar met definitief laser ontharen is dat niet meer nodig.

Laserontharing is een effectieve methode om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na één laserbehandeling definitief ontharen merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts zes tot tien behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid.

Onze huidtherapeut Sanne is gespecialiseerd in het behandelen van overmatige haargroei en zal jou altijd de beste zorg voor jouw huid bieden. Daarom wordt er voorafgaand aan de laserbehandeling ontharen altijd een persoonlijk behandelplan opgesteld aan de hand van jouw wensen.

Tijdens de gratis en vrijblijvende intake bespreek je met Sanne welke gebieden je graag zou willen laten laseren. Veel voorkomende behandelgebieden zijn de bovenlip, oksels, bikinilijn, het gelaat en bij mannen de rug en de baardstreek. Vervolgens legt ze je alles uit over de behandeling en over de laser.

Wanneer alles besproken is, kan er worden overgegaan op de laserbehandeling.

Boek je behandeling

Hoe werkt laserontharing precies?

Lasers bestaan in verschillende vormen en maten. Een laser werkt als een soort scanner. Met de behandelkop gaan we over de huid waar de haren zitten en zetten we pulsen. De laser wordt door de haar geleid naar het haarzakje en door de kracht van de laser gaat dit haarzakje kapot. Hier kan daarna geen nieuwe haar meer groeien. Omdat haren zich in verschillende groeifases bevinden, kun je nooit in één behandeling alle haren verwijderen. Per behandeling zullen de haartjes 10-15% afnemen en gemiddeld zijn er zo’n zes tot tien behandelingen nodig voor het beste resultaat.

De behandelingen zullen tussen de zes en acht weken plaatsvinden voor de meest optimale interval. Door de laserbehandeling raken de haarzakjes permanent beschadigd en groeien er dus geen haren meer terug. Dit is een effectieve manier van ontharen. Wel kunnen in de loop van de tijd nieuwe haarzakjes ontstaan, waaruit weer nieuwe haartjes kunnen groeien. Wanneer dit gebeurt, hangt af van jouw huid, hormonen en haartype.

De laser is het meest effectief op donkere haren, omdat hier het meeste pigment in zit. Dit pigment zorgt ervoor dat de laser de haar ziet.

 

Wat kost een laser behandeling?

Graag verwijzen wij u door naar de huidtherapeut. Zij kan u  informeren over de kosten en de behandelingen, en of het eventueel vergoed wordt door uw zorgverzekeraar

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek.

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven