Skip to main content
Huidverbeterende behandelingen

Peeling

Thera PRO fruitzuurpeeling

Wat is een fruuitzuurpeeling?

Fruitzuur, ook wel AHA genoemd is een chemische peeling met natuurlijk verkregen alfa-hydroxyzuren (AHA) als belangrijkste componenten, zoals melkzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur, appelzuur en glycolzuur.

Aangebracht op de huid lossen deze fruitzuren de vulstof tussen de cellen van de opperhuid (stratum corneum) op, waardoor de huidstructuur losser wordt. Dus dode huidcellen worden afgestoten en opgelost. Zonder de huid te beschadigen. Met als doel een meer gelijkmatige, verfijnde en stralende huid.

Herbal peeling

Wat is een kruidenpeeling?

Een peeling op basis van blaaswier, witte spongilla en peptiden die ervoor zorgen dat de huid wordt aangezet tot celvernieuwing door effectieve dieptewerking in de huid.  Dode huidcellen worden effectief verwijderd en de huid is grondig gereinigd. Ook wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron gestimuleerd.

 De combinatie van de hoogwaardige kruiden werkstoffen en het ELT (collageenlicht) licht werken synergetisch die de natuurlijke ondersteuning van huidverjonging stimuleert.

Boek je behandeling

Voor wie zijn deze behandelingen geschikt?

– Leeftijds- of UV-gerelateerde huidproblemen, zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, afnemende stevigheid van de huid

– Bleke, doffe, vermoeid uitziende huid

– Onzuivere huid

– Huid met vergrote poriën

– Ongelijke huidstructuur

– Pigmentvlekken en onregelmatigheden

Er zijn een aantal contra indicaties waardoor het niet altijd verstandig is om deze peeling te doen. Dit wordt vooraf besproken met de huidexpert.

Do’s en dont’s voor/na behandeling

Er zijn een aantal contra indicaties, zoals dat de behandeling niet wordt aangeraden bij bepaalde medicatie of ziekte. Daar wordt vooraf aan de behandeling naar gevraagd.

Na de behandeling kan de huid nog wat roodheden vertonen, of kunt u wat prikkelingen ervaren op de huid.  Dit neemt vaak na 1/2 dagen af. Wij raden het aan om niet direct na de behandeling make-up aan te brengen, dit kan na dag 2 weer.

De huid moet tijdens en enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon. Gebruik van zonnebrandcrème met een SPF Factor 50 is daarom een must! Dit omdat uw huid na de peeling behandeling tijdelijk gevoeliger is voor zonlicht.

Vermijdt een bezoek aan zwembaden en overmatige warmte zoals de sauna minimaal een week na de behandeling. En de zonnebank zeker 2 weken niet.

Om een optimaal resultaat te halen uit de behandelingen kunt u het beste uw huid verzorgen met speciale verzorgingsproducten. Onze huidexperts adviseren u graag voor het beste verzorgingsadvies en daardoor ook het beste resultaat, voor thuis gebruik.

Resultaat

AHA peeling:

Voor de effecten AHA Peelings moet er onderscheid gemaakt worden tussen onmiddellijke effecten en de uitwerkingen die na de behandeling optreden, lange termijn effect die ook langdurig zijn.

Direct effect:

  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Oplossen verhoorningen bij follikel openingen, daardoor verbeterde talgstroom.
  • Verhoging vochtopname in de huid, huid wordt soepel
  • Een frisse stralende en gladde huid

Effect op langere termijn (na 2,3 weken):

  • Vorming van nieuwe, compactere hoornlaag
  • Verbeterde vocht opnamevermogen van de huid
  • Jeugdigere uitstraling, minder lijntjes en rimpels
  • Meer verfijnde huidstructuur
  • Anti aging

Herbal peeling: 

De peeling werkt van binnenuit, en werkt dan ook nog een aantal dagen door in de huid.

Direct na de behandeling kan de huid en lichte roodkleuring krijgen. Ook kan de huid wat prikkelig, tintelend aanvoelen na de behandeling, dit kan een dag of 2 aanhouden.

De huid zal meer in balans komen bij een huid met een teveel aan talgproductie, een verfijnde huid, lijntjes en rimpels worden verzacht. Een meer egale teint. Een stralende, jeugdige huid!

Wat kost een peeling behandeling?

Door middel van regelmatige Babor PRO peelings over een bepaalde periode, inclusief een individueel voorgeschreven verzorging voor thuis kunnen vooral de langetermijneffecten aanzienlijk vergroot worden. Bij een kuurbehandeling volgen ongeveer 6 behandelingen elkaar op met een tussenpoos van ongeveer 2 weken.

Kosten per behandeling: 137,50

 

Ook voor de Herbalpeeling geldt. Deze kruidenpeeling kan geboekt worden als losse behandeling , maar is het meest effectief in kuurverband.

Deze bestaat uit 5 behandelingen, de eerste 3 worden binnen 14 dagen uitgevoerd, na een rust van +/-28 dagen de 4e behandeling en vervolgens na +/-6 weken de laatste. Hierna worden de reguliere behandelingen hervat

Kosten per behandeling:  137,-

Maak meteen een online afspraak!

Afspraak maken

Of neem contact met ons op!

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijven