BABOR TECH SPOT REDUCER

De revolutie tegen ouderdoms- & pigmentvlekken!

Een gelijkmatige, stralende  teint – het doel van elke vrouw. Een mooie huid blijft vaak slechts een ideaalbeeld. De BABOR TECH Spot Reducer helpt u nu aan een gelijkmatige teint en een fantastische uitstraling. Deze innovatie methode is geheel veilig en beschadigt uw huid niet!

De BABOR TECH Spot Reducer werkt volgens een erkende, door de dermatologie afgeleide methode voor de behandeling van ouderdoms- en pigmentvlekken, doordat de Spot Reducer met druk en een nauwkeurigheid tot op de millimeter hyperpigmentaties bevriest. Met behulp van CO2 gas wordt binnen enkele seconden doelgericht en gecontroleerd de bovenste, hypergepigmenteerde cellagen tot -27 graden bevroren. Door deze kou bevriest het water in de cellen en de celtussenruimten. Het bevroren water zet uit en laat de celmembranen springen. Het pigment trekt naar boven, droogt in en er vormt zich een korstje. Dit korstje zal na ongeveer 10 tot 14  dagen eraf vallen.

Met een behandelingsduur van slechts enkele seconden per spot, is de behandeling snel en vrijwel pijnloos.

Pigmentvlekken – Ouderdomsvlekken13

We zien ze vaak. Ouderdomsvlekken ook wel lentigo genaamd. Vanaf ongeveer 40 jaar hebben veel mensen wel één of meer van die bruinige vlekjes op de huid. Deze pigmentvlekjes ontstaan vooral op plekken waarmee je veel in de zon komt, zoals op de handen, gezicht of op het decollete. Ouderdomsvlekken worden ook wel zonnevlekken of levervlekken genoemd.

Ouderdomsvlekken zijn bijna altijd goedaardig, Vaak worden ze behandelt omdat mensen ze storend en ontsierend vinden.

Een op de vier vrouwen lijdt onder pigmentstoringen in het gezicht, op de handen of het decolleté.  48% van de vrouwen kijkt tegen pigmentvlekken aan als een groot huidprobleem.

Wat kunnen we er aan doen?

14Om pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te voorkomen is het    belangrijk om uw huid dan ook goed te beschermen tegen de uv-stralen. Begin dan ook vroeg om uw huid te beschermen tegen de schadelijke stralingen van de zon. Zonneschade wordt namelijk opgeslagen in de huid en alle schade die u  in uw jeugd al veroorzaakt kan op latere leeftijd problemen geven. Gebruik daarom altijd een zonnefactor.

Is uw huid al beschadigt en ziet u al pigment of ouderdomsvlekken dan kunnen wij u helpen!

De Spot reducer van Babor laat snel en makkelijk de storende vlekken verwijderen.