Op elke leeftijd er mooi uitzien!

WEG MET AL DIE RIMPELS!

rijpere huiddd

Vroeg of laat krijgt iedereen rimpels. Maar we willen allemaal dat moment zoveel mogelijk uitstellen.

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Op jonge leeftijd is onze huid nog stevig en elastisch. Naarmate de jaren verstrekken (al vanaf het 25e-30e levensjaar!) wordt minder onderhuids bindweefsel, collageen en elastine aangemaakt, waardoor de huid haar spankracht verliest. Wanneer de huid veel aan de zon wordt blootgesteld vindt er een extra afbraak van elastine plaats. Wanneer de afspraak groter is dan de aanmaak zal de huid uiteindelijk minder stevig worden, hetgeen leidt tot verslapping en rimpelvorming . Ook wanneer u rookt zal dit proces vele jaren eerder intreden waardoor de huid sneller verouderd en eerder rimpels zal vertonen. Stress, genen en ongezonde voeding en luchtvervuiling werken ook mee aan het vervroegd verouderen van de huid.

Het is helaas(nog) niet mogelijk om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan, echter kunnen we er wel veel
aan doen op dit proces ingrijpend te vertragen en wie wil dat nu niet?

Hieronder een aantal mogelijkheden voor de huid met rimpels:

Gezichtsbehandeling met de producten uit de Skinovage PX lijn

Elke behandeling van ons begint met een professionele huidanalyse.
Pas wanneer een exact beeld van uw huidstatus is vastgesteld en problemen en wensen met u besproken zijn, ontwikkelen onze schoonheidsspecialistes een op uw huid afgestemde huidverbeteringsbehandeling.

– Basis behandeling 60 min.
Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, verzorgend masker, afsluitende verzorging, lichte dag make-up.

prijs €55,00

– Uitgebreide basis behandeling 90 min.
Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, uitgebreide massage, verzorgend masker, afsluitende verzorging, lichte dag make-up.

prijs €72,50

Vitamine A16

Net als retinol activeert deze werkstof de vernieuwingsprocessen van de huid en laat de huid er in zijn totaliteit gelijkmatiger uitzien.
Het resultaat: het huidoppervlakte ziet er zichtbaar gladgemaakt uit en de huidtint is in zijn geheel gelijkmatiger. De teint presenteert zich fris en jeugdig.

Vitamine A16 behandeling 60 min.
prijs €85,00

Hightech behandeling voor de oplossingvan specifieke huidproblemen.

Effectief alternatief voor inspuitingen met collageen en hyaluron.
Vermindert lijntjes en rimpels.


Ultimate face lifting behandeling 60 min. 
Prijs €88,00

Microdermabrasie

(vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk)

Bij een microdermabrasie behandeling worden met behulp van fijne kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en tevens de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt hierdoor mooier, gladder, zachter en rimpels worden minder diep. Direct na de eerste behandeling merkt u dat de huid een stralender en gezondere teint heeft gekregen. Door een aantal (kuur) microdermabrasie behandelingen, zal de conditie van de huid zichtbaar verbeteren.

Microdermabrasie is geschikt voor bijna iedereen als intensieve reiniging maar ook:

 • Voor het verbeteren van de elasticiteit van de huid
 • Het verminderen van fijne lijntjes (perfecte Anti-Aging werking)
 • Onzuivere huid
 • Acne (zonder ontstekingen)
 • (acne) littekens
 • Vale, doffe huid
 • Grove poriën
 • Verstopte poriën
 • Rokershuid
 • Oppervlakkige pigment/ouderdomsvlekken.
 • Striae
 • Extreem droge huid

– Microdermabrasie (anti-aging) ca. 45 min.
prijs €89,00

prijs in kuurverband €534,00
(6 behandelingen)

HSR® lifting – High Skin Refiner

Rimpels, pigmentvlekken, roodkleuringen, verwijde poriën – met werkstofcomponenten in de serie HSR® Lifting  is het Babor gelukt om de tekenen van huidveroudering te verminderen en te beschermen tegen vroegtijdige verouderingsverschijnselen. Anti-Aging verzorging op het hoogste niveau!

–  HSR® lifting – Skin Energy Treatment 60 min.
Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, gezichtsmassage, anti-aging ampul, anti-aging vliesmasker, verzorging, lichte dag make-up.

prijs €86,00

– HSR® lifting – Extra Firming Treatment 90 min.
Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, uitgebreide gezichtsmassage, anti-aging ampul, anti-aging vliesmasker, verzorging, lichte dag make-up.

prijs €109,00

(Reduceert rimpels en lijntjes)

ReVersive

Geïnspireerd door de nieuwste kennis en technologieën op het gebied van onderzoek naar huidveroudering, dermatologie en genetica hebben de BABOR laboratoria een baanbrekende innovatie ontwikkeld: de anti-aging serie REVERSIVE, met het uiterst effectieve RE-YOUTH COMPLEX.

ReVersive« behandeling 90 min.
voor een jeugdige uitstraling, de huid ziet er strakker en gladder uit met een mooie egale teint en voelt zijdezacht aan

prijs €169,00 


SeaCreation

Een zeer exclusieve anti-aging behandeling.

De huid wordt van energie voorzien als nooit tevoren, de celenergie neemt toe tot op het hoogste niveau. Het natuurlijk verouderingsproces wordt nagenoeg omgekeerd. Het verjongingsproces begint. Voor een tijdloze schoonheid. De behandeling begint met een heerlijke opwarming van nek- en schouder spieren door middel van een massage met warme stenen, reiniging doorbloedingsmasker, epileren, dieptepeeling, zoutscrub van handen en armen, schelpenmassage met het SeaCreation serum, SeaCreation gelaat- en decolleté vliesmasker, SeaCreation massage van handen en armen, hoofdmassage, SeaCreation massage incl. hot- en coldstones, SeaCreation vliesmasker i.c.m. ontgiftend algenmasker met als afsluiting het SeaCreation serum, oogcrème en dag/nachtcreme.

– SeaCreation Treatment 120 min.
prijs €199,00

Geniet van een tijd van weergaloze ontspanning en verheug
u op de verrassende resultaten met BABOR SeaCreation.