SeaCreation Exclusive

Werkstoffen uit een andere wereld

Laat u onderdompelen in de wereld van wellness en luxe, samen met de oerkracht uit de oceaan, parels en schelpenzijde. In de SeaCreation behandeling smelten buitengewone verzorgingsproducten met uitstekende schelpen en kostbare, unieke stenen uit de wereld zeeën samen tot weergaloze, intensieve werkzame beauty belevenis.

SeaCreation behandeling

De SeaCreation behandeling wordt voor u een luxueuze expeditie naar de diepzee. Ervaar in welke fase van de luxe SeaCreation behandeling hoe de nieuwe, zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën stap voor stap uw huid doorstromen en een optimum aan uitstraling de jeugdigheid tevoorschijn komen. Het hooggeconcentreerde serum wordt tijdens de behandeling aangebracht uit een Tigris-schelp, waarna de exclusieve crème wordt in gemasseerd met warme obsidianen en koele koraalstenen. Als afsluiting krijgt u twee intensieve werkzame maskers die uw huid er strakker, gladder en jeugdiger doet aanzien.

Wat maakt SeaCreation nu zo uniek?

De SeaCreation lijn bevat de hoogwaardige werkstofcombinatie van het Sea-telligent complex, bestaande uit het anti-aging proteïne glycocéane GP3, het exclusieve green caviar algae extract en het energetische Babor thermophilus. Deze luxe werkstoffen optimaliseren uitgebreid de huidfuncties, beschermt op effectieve wijze tegen huidveroudering en reduceren alle aanwezige ouderdomsverschijnselen. Hiernaast apart beschreven welke werkingen de werkstoffen hebben.

 • Anti-aging proteïne glycocéane GP3
  Verminderd zichtbaar de rimpeldiepte en verstevigt het weefsel
 • Green caviar algae extract
  Verbeterd de huidelasticiteit en maakt de gezichtscontouren strak
 • BABOR thermophilus
  Regenereert en beschermt de huid bv. tegen vrije radicale van buitenaf

SeaCreation productlijn

Diepgaande werking voor magische schoonheid

Maak kennis met deze unieke en exclusieve diepzee producten:

 • SeaCreation
  THE CREAM
  Luxueuze anti-aging gezichtsverzorging
 • SeaCreation
  THE CREAM RICH
  Luxueuze, bijzondere rijke anti-aging
  gezichtsverzorging voor een droge huid
 • SeaCreation
  THE EYE CREAM
  Luxueuze anti-aging oogverzorging
 • SeaCreation
  THE SERUM
  Luxueus anti-aging werkstofconcentraat
  met een bijzonder hoog aandeel BABOR Thermophilus & Glycocéane GP3

* Alle producten zijn zonder paraffine, parabenen en kleurstoffen bij 100% verdraagzaamheid

Statistieken

40 vrouwen in de leeftijd 35 tot 60 jaar testten Babor SeaCreation cream en SeaCreation serum gedurende vier werken. 98% stelde een verjongend effect vast en 96% gaf aan dat hun rimpels werden gereduceerd.Dit is vastgesteld in het onderzoeks- en innovatiecentrum van Babor in 2012.