ReVersive anti-aging
412

Morgen mooier dan gisteren

Het logo van BABOR laat het eigenlijk al zien, een unieke elegante zwarte roos waarmee het allemaal begonnen is. Het symbool van volmaakte schoonheid. Dr. Michael Babor streefde dit ideaal in 1956 na en legde zo de basis. Dit is tot op de dag van vandaag onze belangrijkste drijfveer. Deze roos was medebepalend voor de weergaloze geur in de nieuwe ReVersive-producten. Alle ReVersive producten bevatten een zuivere lifestyle rozengeur met essences uit de Babor roos.
Een productserie met een bijzonder achterliggend verhaal en het geweldige re-youth complex samen zorgen voor een unieke
ervaring, waarbij de jeugdigheid van uw huid terugkeert!

ReVersive ‹‹ Behandeling

De ReVersive behandeling de perfecte anti-aging behandeling om de eerste tekenen van veroudering te reduceren. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de intensieve producten van de ReVersive lijn, waardoor u het effect zult merken van de Re-Youth complex werkstoffen. De tijd wordt even stil gezet bij het ondergaan van de  AHA-peeling, massages, ultrasone golven en als afsluiting een cocooning masker. U ervaart innerlijke rust tijdens het beluisteren en het meedoen van de muscle relaxtion fase. Het succes van deze alles omvattende behandeling mag gezien worden! ReVersive behoudt de individuele schoonheid van de huid en laat kleine tekortkomingen, opstaan door het ouder worden, verdwijnen.

Wat maakt ReVersive ‹‹  nu zo uniek?

Huidveroudering wordt beïnvloed door interne en externe factoren, zoals roken, stress en blootstelling aan Uv-stralen. Hierdoor kan een explosieve groei van vrije radicalen ontstaan, die schade aanricht aan de celstructuren. De vrije radicalen gaan zich dan binden aan de gezonde cellen in plaats van de ziekteverwekkers. Hierdoor wordt het bindweefsel aangetast, waardoor de huid zijn elasticiteit verliest en rimpels en verslapping ontstaan. De Babor Reversive producten bevatten het re-youth complex die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd word tegen deze factoren. Het re-youth complex bestaat uit, Telovitin, Agicyl, Lumicol en Epocyl. Deze exclusieve formule zorgt ervoor dat de huid zijn jeugdige uitstraling en lichtkracht terug krijgt. Tevens wordt ook de celactiviteit en celvitaliteit ondersteund. Ook de afbraak van collegeenvezels wordt voelbaar en zichtbaar tegengegaan.

RE-YOUTH COMPLEX

TELOVITIN – Houdt de cellen langer jong
De op nobelprijs bekroonde onderzoeken baserende celbeschermingswerkstof telovitin ondersteunt de huid bij het behoud van haar jeugdigheid. De telomeren worden beschermd tegen vroegtijdige afbraak en op deze manier wordt de levenscyclus van de cellen verlengd

AGICYL – activeert de bescherming tegen huidveroudering
De hoofd-aging-factoren zoals vrije radicalen, milieuvergiften en glycation worden ingeperkt en de cellen worden via de activering van de levensverlengende genen SIRT-1 langer jong gehouden.

LUMICOL – zorgt voor een frisse en stralende huid
Opeenhopingen van proteïnen in het weefsel worden door de activering van het thioredoxin-proteïne afgebroken en daardoor worden kleurverschillen in de teint hersteld. De huid krijgt haar lichtkracht terug.

EPOCYL – voor een onmiddellijk zichtbaar gladmaken effect
Legt zich met zijn structuur op het huidoppervlak en vult binnen 15 minuten rimpels en oneffenheden zichtbaar op.

Statistieken

100 vrouwen in de leeftijd 35 tot 67 jaar testen de Babor ReVersive productserie gedurende vier weken. 99 % stelde een gehydrateerde en zachte aanvoelende huid vast, waarbij 87% aangaf een jeugdige uitstraling te ervaren en 90% een strakkere en glad aanvoelende huid.