Behandelprotocol coronavirus-covid-19

Al onze behandelprotocollen worden gebaseerd op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de regering en de branchevereniging Anbos.

Wat gaan wij voor je doen

Meer veiligheid – en hygiënevoorschriften.

– Wij hebben een schoon klimaat in ons huidinstituut gerealiseerd waarin we zoveel mogelijk proberen dat besmettingen en infecties niet de kans krijgen om te verspreiden.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij je bij binnenkomst vragen om je handen te desinfecteren met een desinfecterende vloeistof.

De behandelkamers.

– Onze behandelkamers en stoelen zullen extra vaak gereinigd worden met desinfecterende middelen. Uiteraard worden de stoelen na elke behandeling weer voorzien van schone handdoeken.

Je afspraak.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in ons huidinstituut toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Daarom vragen wij je om bij de volgende klachten contact met ons op te nemen:

– Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C) of diarree?

– Heb je nu corona?

– Hebben je huisgenoten/gezinsleden nu corona?

– Ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

– Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

– Ben je in thuisisolatie?

Naar en in de behandelkamer.

Onze schoonheidsspecialistes dragen tijdens de behandeling nog wel een mondkapje. Dit voor jou veiligheid en de onze.

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt.  Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Het mag telefonisch of per mail.

Blijf Gezond! Samen krijgen we corona onder controle.