Behandelprotocol coronavirus-covid-19

Hoe gaan we ons instituut weer openstellen:

– Naast de zoveel mogelijk 1.5 meter maatregel zullen alle stappen die cliënten en medewerkers in ons huidinstituut zetten, gebaseerd worden op de geldende adviezen van het RIVM in samenhang met de maatregelen van de regering, en branchevereniging Anbos.

Wat gaan wij voor je doen

Meer veiligheid – en hygiënevoorschriften.

– Wij hebben een schoon klimaat in ons huidinstituut gerealiseerd waarin we zoveel mogelijk proberen dat besmettingen en infecties niet de kans krijgen om te verspreiden.

De behandelkamers.

– Onze behandelkamers en stoelen zullen extra vaak gereinigd worden met desinfecterende middelen. Ook maken we gebruik van wegwerp handdoekjes en worden uiteraard na elke behandeling de stoel weer voorzien van schone handdoeken. Ook zullen we de kamers met frisse lucht voorzien door ons afzuigsysteem en door de kamers te “luchten”.

Om alle behandelingen in de komende tijd zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen hebben we, in aanvulling op de genoemde richtlijnen, nagedacht over een aantal extra maatregelen die te maken hebben met onze manier van werken.

– Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij je bij binnenkomst vragen om je handen te wassen met zeep en te desinfecteren met een desinfecterende vloeistof. We vragen je daarna om je  gezicht en mobiele telefoon niet meer aan te raken.

– Je wordt zoveel mogelijk verzocht een mondkapje te dragen, die krijgt u van ons.

– We proberen met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren.

– Ook willen we vragen of je even buiten wil wachten als er meer dan 2 mensen zich in de verkoopruimte bevinden.

– Heb je een afspraak, dan willen we je vragen om niet eerder dan max. 5 min van te voren te komen. (dit zodat er zo weinig mogelijk mensen tegelijk in dezelfde ruimte zijn)

– Je wordt gevraagd om niemand mee te nemen naar de afspraak.

– Gebruik maken van het toilet is voorlopig niet mogelijk

 

– Helaas mag je geen gebruik maken van onze koffie, thee en water faciliteiten.

– De folders en magazines zijn tijdelijk verwijderd

– We willen je vragen om zoveel mogelijk het aanraken van oppervlakten en voorwerpen te vermijden.

Je afspraak.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in ons huidinstituut toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn.

Daarom zullen wij je voorafgaand aan een afspraak of behandeling de volgende vragen stellen:

– Heb je één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C) of diarree?

– Heb je nu corona?

– Hebben je huisgenoten/gezinsleden nu corona?

– Ben je genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

– Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?

– Ben je in thuisisolatie?

Naar en in de behandelkamer.

– Er worden geen handen geschud. Ook ander lichamelijk contact, hoe vriendelijk ook bedoeld, is niet gewenst.

– Je wordt opgehaald uit de wachtruimte voor je afspraak door de schoonheidsspecialiste. Deze is dan steeds beschermd met mondmasker en handschoenen.

– Het houden van 1,5m afstand is tijdens de behandeling niet mogelijk. Daarvoor dragen medewerkers speciale beschermmiddelen.

– Wij vragen je niet met je  hand in je mond of aan uw gezicht te komen.

– Bij hoesten en/of niezen gelieve een papieren handdoek voor neus en mond te houden of in de elleboog te niezen of te hoesten.

– We proberen tijdens de behandeling niet al te veel te spreken. Zo kun je heerlijk relaxen!

Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt.  Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Het mag telefonisch of per mail.

Blijf Gezond! Samen krijgen we corona onder controle.