U wilt toch ook geen ongewenst haargroei?

In onze westerse maatschappij is een lichaam zonder haren een hot item.

Kaal is in!

In onze westerse cultuur wordt lichaamshaar gezien als Not Done! Het ideaalbeeld is een spiegelglad lichaam voor zowel vrouwen als mannen. We zien een weelderige haardos op ons hoofd als een ideaalbeeld, een teken van jeugd, gezondheid en seksuele aantrekkingskracht, maar haar op ons lichaam is daarin tegen een beeld van vies, lelijk en dierlijk. We gebruiken dan ook allerlei methoden om maar geen haar te krijgen zoals:

Definitief ontharen

Bij definitief ontharen wordt ongeveer 80% van alle behandelde haren definitief verwijderd.

Voor meer informatie en een vrijblijvend gratis intake gesprek bel of mail ons.

 

T- 0535740994

M- info@skinbalancehaaksbergen.nl

 

Door middel van laseren is definitief ontharen mogelijk. Deze methode is uitermate geschikt voor wat grotere oppervlaktes zoals o.a. oksels, benen, bikinilijn, rug. Maar ook het laseren van het gezicht is een prachtige methode om van ongewenste haargroei verlost te worden.

Met de Elos-methode kan op een veilige en effectieve manier ongewenste haargroei worden verwijderd. Dit wordt gedaan met radiofrequentie & licht en is een behandeling die voor zowel mannen als vrouwen geschikt is met alle huid kleuringen. De huidtherapeut zal een indicatie geven van het aantal behandelingen dat nodig is, aangezien de haartjes zich in verschillende haargroeifases bevinden. Dit kan per persoon en per gebied verschillen. Behandelingen worden veelal vergoed door zorgverzekeraars.