U wilt toch ook geen ongewenst haargroei?

In onze westerse maatschappij is een lichaam zonder haren een hot item.

Kaal is in!

In onze westerse cultuur wordt lichaamshaar gezien als Not Done! Het ideaalbeeld is een spiegelglad lichaam voor zowel vrouwen als mannen. We zien een weelderige haardos op ons hoofd als een ideaalbeeld, een teken van jeugd, gezondheid en seksuele aantrekkingskracht, maar haar op ons lichaam is daarin tegen een beeld van vies, lelijk en dierlijk. We gebruiken dan ook allerlei methoden om maar geen haar te krijgen zoals:

Tijdelijk ontharingsmethoden.

Bij deze methodes worden de haren voor enkele weken verwijdert.

Definitief ontharen.

Bij definitief ontharen wordt ongeveer 80% van alle behandelde haren definitief verwijderd.

Je kunt haar definitief verwijderen door de volgende methodes:

 

 

Door middel van laseren is definitief ontharen mogelijk. Deze methode is uitermate geschikt voor wat grotere oppervlaktes zoals o.a. oksels, benen, bikinilijn, rug. Maar ook het laseren van het gezicht is een prachtige methode om van ongewenste haargroei verlost te worden.

Met de Elos-methode kan op een veilige en effectieve manier ongewenste haargroei worden verwijderd. Dit wordt gedaan met radiofrequentie & licht en is een behandeling die voor zowel mannen als vrouwen geschikt is met alle huid kleuringen. De huidtherapeut zal een indicatie geven van het aantal behandelingen dat nodig is, aangezien de haartjes zich in verschillende haargroeifases bevinden. Dit kan per persoon en per gebied verschillen. Behandelingen worden veelal vergoed door zorgverzekeraars.

Harsen/waxen van de ongewenste haren!

Wij begrijpen dat u geen haar op uw benen, oksels, bikinielijn, pubus, rug, borst en in het gezicht wilt! In onze salon maken we dan ook gebruik van warme wax. Deze bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Ze verzorgen de huid, waardoor deze zacht, glad en volledig haar vrij aanvoelt. Alle waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken.

Het is een effectieve en veilige manier van ontharen.

Wat zijn de voordelen van harsen?

Door hars/wax wordt het haartje verwijderd met haarwortel en al uit de haarfollikel. Hierdoor duurt het veel langer voordat er en nieuw haartje terug groeit. In het gezicht duurt het ongeveer 4 tot 6 weken voordat hetzelfde haartje weer terug groeit en op ons lichaam duurt dit iets langer ongeveer 6 tot 8 weken. Je kunt natuurlijk ook altijd de haartjes scheren maar het nadeel bij scheren is dat we alleen de haarschacht verwijderen. Dit is het gedeelte wat we kunnen zijn. Hierdoor krijgen we veel sneller weer terug groeiend haar omdat het haar nog verder in de huid aanwezig is. Haargroei zie je dan ook alweer na enige dagen!

Nog een voordeel van harsen/waxen is dat het haar veel fijner en dunner wordt.

Hoevaak moet ik behandelt worden?

Harsen/ waxen is geen definitieve methode van ontharen.

Gemiddeld groeit het haar op het lichaam ongeveer tussen de 6 a 8 weken terug.

Het haar in het gelaat ongeveer om de 4 à 6 weken.

Afhankelijk van de plaats waar behandelt moet worden is dit om de 4 à 8 weken.

Hoe krijg ik het beste resultaat?

Het beste resultaat krijgt u als 24 uur van te voren het behandelde gebied eerst even een peeling geeft. Hierdoor gaan de haartjes mooi rechtop staan zodat ze veel gemakkelijker verwijdert kunnen worden.

Hoe lang moet het haar zijn om goed te kunnen harsen/waxen?

Het mooiste resultaat krijgen wij als de haartjes een lengte hebben van enkele mm. Hierdoor pakt de wax goed aan de haartjes en wordt alles mooi verwijdert.

Harsen lichaam

Oksels €21,00
Onderarmen  €24,50

Bikinilijn

Brazilian ( gehele schaamstreek)1ste keer

vervolgafspraken ( binnen 4 weken)

€26,50

€ 55,00

 

€48,00

Benen tot knie  €32,50
Benen & bikinilijn  €63,50
Rug  €40,50
Rug & buik  €80,50

Harsen Gezicht

Wenkbrauwen €18,00
Bovenlip  €15,00
Kin  €16,00
Bovenlip & Kin  €24,00
Gezicht  €30,50