Microdermabrasie

Voor een directe gladde en gezonde glow

Microdermabrasie is een geweldige behandeling die we eigenlijk niet meer uit de schoonheidssalon weg kunnen denken. Het geeft gelijk resultaat zonder de huid te beschadigen.

Bij een gezonde celdeling vernieuwd de huid zich iedere 30 dagen. Naar mate we ouder worden vertraagd dit proces en wordt er door het lichaam minder huidcellen aangemaakt. Hierdoor ziet de huid er vaak dof en futloos uit en kunnen er fijne lijntjes ontstaan. Microdermabrasie is een mechanische peeling die de oppervlakkige verhoorde huid afslijpt. Dit zorgt ervoor dat de huidconditie in een korte periode wordt geoptimaliseerd en de huidstructuur word verbeterd.

Wat is Microdermabrasie?

Het woord Microdermabrasie zegt het eigenlijk al: Micro=klein + derm= huid + abrasie=afslijpen. Het is een mechanische peeling die de oppervlakkige dode huidcellen verwijderd zonder daarbij huidbeschadiging te krijgen. Bij een Microdermabrasie behandeling worden fijne microkristallen met een bepaalde kracht op de huid geblazen en vervolgens direct weer afgezogen. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd,  de opname van werkstoffen verhoogt en dode huidcellen verwijderd. De aanmaak van collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd  en hierdoor vernieuwd de huid zich sneller. De huid ziet er na de eerste behandeling meteen egaal, jong en fris uit. Het mooie aan deze behandeling is dat de roodheden snel verdwijnen, dus perfect voor een feestje waarbij u graag wilt stralen!

Voordat we aan de behandeling beginnen gaat de huidspecialiste uitvoerig uw huid bekijken en samen met u een intake formulier invullen. Hierdoor kunnen wij u een geheel vrijblijvend advies over de behandeling met bij behorende producten van de Microdermabrasie geven.

Voor welke huidaandoening?

 • Rimpels
 • Acne littekens
 • Extreem droge huid
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Verlies van spankracht en elasticiteit
 • Huid met grove poriën
 • Rokershuid
 • Onzuivere huid
 • Futloze, droge en ruwe huid
 • Zon beschadigde huid
 • Striae

Behandelingsaanbeveling

Een microdermabrasie behandeling geeft gelijk resultaat al na één behandeling. De huid wordt frisser, gladder en mooi roze doorbloed. Wilt u optimale resultaten bereiken dan adviseren wij u behandelingskuur van ca. 6 behandelingen met tussenpozen van minimaal 7 dagen en maximaal 14 dagen. Deze behandelingskuur is perfect als het gaat om het verminderen van de rimpels, littekens, schilfering, oppervlakkige pigment en het verfijnen van de porie structuur.

Microdermabrasie: + decollete
Microdermabrasie: + ultra geluid

Resultaat en bijwerkingen

Al gelijk na de eerste behandeling ziet u direct verschil. De zachtroze kleur komt meteen naar boven, waardoor de huid er fris en jeugdig uitziet. De huid kan wat warm aanvoelen. De intensiteit van de roodheid hangt af van de conditie van iemands huid. Vaak tijdens het inwerken van het speciale masker na de behandeling trekt de roodheid al gauw weer weg. Na 2 dagen kan de huid licht gaan afschilferen.

In kuurverband krijgt uw huid:

– Minder rimpels en fijne lijntjes

– Egale en frisse teint
– Vermindering van oppervlakkige pigmentvlekken
– Vermindering (acne) littekens

Nazorg

De huid moet tijdens en enkele weken na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon. Gebruik van zonnebrandcrème met een SPF Factor 50 is daarom een must! Dit omdat uw huid na de microdermabrasie behandeling tijdelijk gevoeliger is voor zonlicht. Om een optimaal resultaat te halen uit de behandelingen kunt u het beste uw huid verzorgen met speciale verzorgingsproducten. Onze huidspecialistes adviseren u graag voor het beste verzorgingsadvies voor thuis gebruik.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.