Huidtherapie en laserbehandelingen bij  Institute Skin Balance in Haaksbergen


 

Altijd het beste van het beste!

Daar streven wij naar bij Babor Institute Skin Balance en daarom werken wij samen met een HBO geschoolde huidtherapeut van Cosmetique Totale. Een fantastische aanvulling om u nog meer behandelingen aan te bieden en u te helpen op weg naar een mooie en stralende huid.

Huidtherapie

Huidtherapie Cosmetique Totale is in Nederland dé specialist op het gebied van huidtherapie.

Bij Cosmetique Totale zijn ze gespecialiseerd in hoogwaardige medische behandelmethoden en laserbehandelingen met de nieuwste apparatuur

Op meer dan 200 locaties in Nederland werken HBO geschoolde huidtherapeuten met de meest geavanceerde apparatuur. Alle behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteit geregistreerd paramedische specialisten met een BIG-registratie. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, want wij willen natuurlijk zowel voor u als voor ons dat uw huid in goeie handen is bij onze huidtherapeut.

“Ga voor de allerbeste laserbehandeling ongeacht uw huidskleur en haartype!”

Huidtherapie

Institute Skin Balance

 

Babor Institute Skin Balance werkt samen met Roosmarijn van Cosmetique Totale. Institute for Health & Laser Therapy. Zo breiden wij ons behandelpakket steeds beter uit om uw huid dat te geven wat nodig is voor een mooie, egale en stralende huid. Altijd professioneel en veilig.

Babor Institute Skin Balance

Huidtherapeut HBO geschoold

U kunt in ons instituut bij de huidtherapeute terecht voor een verscheidenheid aan specialistische behandelingen:

  •    Wil je meer informatie klik dan op de desbetreffende behandeling

– Definitief ontharen

– Acne / acne littekens

– Couperose

– Pigmentvlekken

– Ouderdomsvlekken

– Huidverjonging / Rimpelbehandeling

– Huidverstrakking

– Littekenbehandeling

– Kalknagels

Met welke apparatuur wordt er gewerkt?

 

 

Onze huidtherapeut werkt bij ons in de salon met medische lasers en peelings om directe huidverjonging en huidverbetering te realiseren. Met deze behandelmethodes kunnen rimpels, couperose, littekens, schimmelnagels en pigmentvlekken worden behandelt.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten en huidproblemen maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken zoals de Inmode Diolaze, Fractora, Lumecca, Cosmopeel en Melapeel.

Worden de behandelingen vergoed?

Wat veel mensen niet weten is dat definitief ontharen ( in het gelaat) en acne behandelingen door hun zorgverzekeraar kan worden vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de volgende behandelingen voor een deel of helemaal. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering. Wilt u van ons weten hoeveel behandelingen uw zorgverzekeraar vergoed? Dat kan, we kijken het graag voor u na!

  • acnebehandelingen
  • ontharingsbehandelingen in het gelaat

Behandelprijzen

Behandelprijzen bij Cosmetique Totale beginnen vanaf €45,-

Bekijk hier de prijslijst

Interesse in een behandeling of een gratis consult?

 

Mocht u meer informatie willen over een huidprobleem of een huidaandoening neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons voor een consult. Altijd geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens het gratis consult zal de huidtherapeut u dan uitgebreide informatie geven en eventueel overleggen welke behandelingen voor u het meest geschikt zijn.

 

Let op!

Cadeaubonnen van Babor Institute Skin Balance kunnen niet ingeleverd worden bij de huidtherapeut.