Skip to main content

Huidtherapeut Haaksbergen

 

UW HUID IN HANDEN VAN ONZE HUIDTHERAPEUT

Wat is er nou mooier dan dat u bij een schoonheidssalon terecht kan voor al uw huidproblemen?
Daar streven wij naar bij Babor Institute Skin Balance en daarom werken wij samen met een huidtherapeut van Cosmetique Totale.

Een fantastische aanvulling, vinden wij, op de huidverbeterende behandelingen die wij zelf uitvoeren. Waar u bij onze schoonheidsspecialistes terecht kan voor huidverbetering, ontspanning en verzorging, kunt u bij onze huidtherapeut terecht voor specifieke huidklachten en huidproblemen. Denk hierbij aan overbeharing, pigmentvlekken, schimmelnagels en couperose, acne

Cosmetique Totale is in Nederland de specialist op het gebied van huidtherapie en werkt met hoogwaardige medische behandelmethoden. Daarnaast willen zij net als het Ministerie van Volksgezondheid dat de kwaliteit van laserbehandelingen gewaarborgd is, alle behandelingen worden uitgevoerd door kwaliteit geregistreerd paramedische specialisten met een BIG-registratie. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk, want wij willen natuurlijk zowel voor u als voor ons dat uw huid in goeie handen is bij onze huidtherapeut.

Zeg vaarwel tegen ongewenste haargroei
Met de Elos-methode kan op een veilige en effectieve manier ongewenste haargroei worden verwijderd. Dit wordt gedaan met radiofrequentie & licht en is een behandeling die voor zowel mannen als vrouwen geschikt is met alle huid kleuringen. De huidtherapeut zal een indicatie geven van het aantal behandelingen dat nodig is, aangezien de haartjes zich in verschillende haargroeifases bevinden. Dit kan per persoon en per gebied verschillen. Behandelingen worden veelal vergoed door zorgverzekeraars.

Een egaal gekleurde huid
Stoort u zich altijd al aan dat pigmentvlekje? U kunt bij onze schoonheidsspecialiste terecht voor een behandeling met de Spot Reducer! De BABOR TECH Spot Reducer werkt volgens een erkende, door de dermatologie afgeleide methode voor de behandeling van ouderdoms- en pigmentvlekken, doordat de Spot Reducer met druk en een nauwkeurigheid tot op de millimeter hyperpigmentaties bevriest. Een snelle en vrijwel pijnloze behandeling.

Heeft u last van pigmentvlekken in grotere hoeveelheden en oppervlaktes dan kunt u terecht bij onze huidtherapeut. Afhankelijk van het type pigment, de grootte en locatie zijn verschillende behandelingen mogelijk. Samen zorgen wij ervoor dat uw huid weer een mooie egale teint heeft.

 

Schimmelnagels
Heeft u last van schimmelnagels, dan bent u bij de huidtherapeut aan het juiste adres. Een schimmelnagel kunt u herkennen aan een verdikt nagelbed, soms is de nagel vervormd en ziet hij er gelig/bruin uit. Vaak merken we dat klanten het vervelend vinden en niet graag op blote voeten of in open schoenen lopen. Gelukkig is er tegenwoordig een nieuwe techniek waarbij de ELOS lasermethode de schimmel kan behandelen. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van IPL-licht in combinatie met radiofrequentie. Door middel van de warmte die hierbij vrijkomt wordt de schimmel gedood. Het is een proces die langer duurt, omdat de schimmel helemaal uit moet groeien en er weer een gezonde nagel tevoorschijn komt. Bij een intake kan de huidtherapeut een indicatie geven van het aantal behandelingen dat nodig zal zijn.

WIL JE GRAAG WETEN WAT DE HUIDTHERAPEUT VOOR JOUW HUIDPROBLEEM KAN BETEKENEN? MAAK GERUST EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE INTAKE.