Nog even in het kort, wat is eigenlijk CRAITH LAB?

Craith Lab® onthult het unieke verhaal van elke huid met een passie voor gezondheid, kracht en uitstraling.
Ontwikkeld door experts met 30+ jaar ervaring in skincare en epigenetica, bieden onze 3 skincare collecties oplossingen voor elk huidtype, -probleem, -conditie en elke leeftijd.

De producten, gebaseerd op geavanceerde wetenschap in probiotica, epigenetica en celregeneratie, gaan verder dan traditionele huidverzorging. Ze verbeteren, beschermen, versterken de huidbarrière en stimuleren celregeneratie, wat resulteert in een gezonde, stralende huid met minder lijntjes en rimpels.

Craith Lab® producten zijn vrij van sulfaten, PEG’s, minerale oliën, microplastics, siliconen en parabenen. Dieren blijven onaangeroerd, en met hygiënische pompverpakkingen maken we skincare nog toegankelijker.

De producten van Craith Lab® behalen zeer goede resultaten. Het bestaat uit drie prachtige verzorgingslijnen met elk zijn unieke werkstoffen.
●      Blue Collection werkt met Probiotica – Herstellen van de gevoelige en/of problematische huid

●      Black Collection werkt met Epi-Powershield3® – Versterken en beschermen  van de normale en /of
gevoelige, droge huid, bevat onder andere collageen. 

●      Gold Collection verricht wonderen met de EpiTECH® formule – Celregeneratie en verjongen van de rijpere en/of gevoelige, droge huid. Voor een zichtbare jongere huid. 

Craith Lab® evolueert voortdurend, blijft de wetenschap volgen en ontwikkelt producten die jouw huid blijven beschermen en laten stralen.

Ontdek de kracht van gepersonaliseerde skincare met Craith Lab®.

BOEK HIER JE AFSPRAAK