Cosmetisch arts in Haaksbergen.

Stoort u zich aan uw rimpels, verslapping van uw huid, gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen), overmatige transpiratie onder de oksels of wilt u gewoon een jongere en frissere uitstraling? Laat u geheel vrijblijvend informeren over wat de mogelijkheden zijn met injectables.

De producten die wij gebruiken zijn niet-permanent en staan garant voor een hoge veiligheid, die ook op langere termijn bewezen is. Dit zijn botox en tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen en natuurlijke stoffen. In een gratis en vrijblijvend intakegesprek kunt u met de arts overleggen wat voor u de beste behandeling is, en krijgt u een persoonlijk advies op maat. We doen ons uiterste best om de behandeling voor u zo prettig mogelijk te maken en het gewenste resultaat te behalen.

drs. Anwar Thio

WAAROM HEBBEN WIJ JUIST VOOR DEZE ARTS GEKOZEN

Vanwege de toenemende vraag in onze salon zijn wij ons gaan verdiepen in een samenwerking met een cosmetisch arts. Zoals u van ons gewend bent gaan wij altijd voor het beste van het beste voor onze klanten en streven wij naar kwaliteit en professionaliteit. Na een lange zoektocht kwamen wij terecht bij drs. Anwar Thio.

  • Gecertificeerd arts, NVCG
  • Als één van de besten getest door de consumentenbond
  • Al meer dan 14 jaar ervaring in botox en rimpelvullers
  • Eigen bedrijf in medisch-cosmetische behandelingen.
  • Producten zijn niet permanent.
  • Veilig, vertrouwd & een natuurlijk resultaat
  • Gratis consult
  • Altijd persoonlijk advies op maat.

 

 

 

 

drs. Anwar Thio

OPLEIDING EN ERVARING

drs. Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht.

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse.

In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond.

 

Let op!

Cadeaubonnen van Babor Institute Skin Balance kunnen niet ingeleverd worden bij de cosmetisch arts dokter Anwar Thio!