Babor Skinovage verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten voor elk huidtype.

De Babor Skinovage producten kunnen onderverdeelt worden in 7 categorieën. Deze verzorgingsproducten zijn daardoor perfect af te stemmen op elk huidbeeld. Of het nu gaat om een gevoelige, droge huid of juist een vette huid voor ieder probleem is er een passend product en behandeling.

De huid heeft veel te verdragen van de invloeden van buitenaf. Het heeft effectieve bescherming nodig tegen de door het licht en milieu veroorzaakte huidveroudering door UV-stralen en vrije radicalen.

Om de huid optimaal te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en te beschermen tegen invloeden van buitenaf heeft Babor in alle Skinovage PX producten twee plantaardige ingrediënten verwerkt, waaronder de alpine stamcellen en OsmoTec. Alpine stamcellen beschermen de huid tegen de vroegtijdige, door het milieu veroorzaakte huidveroudering en OsmoTec herstelt het osmotische evenwicht van de huid, waardoor de opname van werkstoffen beter en dieper verwerkt kunnen worden in de huid.

De producten werden ontwikkeld volgens de BABOR kwaliteitsnormen: met huid identieke PH-waarde, aantoonbare werkzaamheid en verdraagzaamheid, vrij van parabenen, voor een zichtbaar geoptimaliseerd huidbeeld.

Bij de Babor Facial Skinovage wordt op elk huidbeeld een passende verzorging toegepast om optimaal resultaat te bereiken.

Om thuis ook dagelijks de juiste verzorgingsproducten te gebruiken in combinatie met de juiste behandelingen in de salon kunnen we huidverbetering krijgen.

Wij adviseren u graag!

Uw huid weer te laten stralen kunnen wij niet alleen dat doen we samen!

Behandelingen

 

Classic facial ca. 50 min. €89,00

– Reiniging, doorbloedingsmasker, peeling, onzuiverheden verwijderen, ampul, verzorgend masker, dagverzorging.

 

Extra toevoegingen in de gezichtsbehandeling is altijd mogelijk, de mogelijkheden zijn:

  • Ontharen bovenlip/ bovenlip & kin/gezicht
  • Verven wimpers/wenkbrauwen
  • Luxe masker
  • Ampullen crash
  • Ultrasoon
  • Radiofrequentie
  • ELT Collageenlicht
  • Microdermabrasie

TIP! Wilt u een extra toevoeging in de behandeling, geef dit dan wel aan bij uw schoonheidsspecialiste i.v.m. tijdsbestek.