Anti-aging & huidverbetering in Haaksbergen

Anti-aging & huidverbetering zijn veelgehoorde termen, wie wil er tegenwoordig nu niet jonger uitzien en zo mooi mogelijk oud worden! Maar wat bedoelen we nu eigenlijk precies met de term ‘anti-aging’? De kern van anti-aging is het vertragen van het huidverouderingsproces.  Naarmate we ouder worden verandert onze huid, de huid wordt slapper, vertoont steeds meer rimpels, en er ontstaan  huidverkleuringen.  Dit is voor een klein deel genetisch bepaald, maar voornamelijk factoren van buitenaf verouderen onze huid. Zoals onder andere roken, uv-straling, alcohol, suiker, voeding en het onjuist gebruiken van cosmeticaproducten. Door uw huid regelmatig op de juiste manier te laten behandelen kunnen we de huidconditie verbeteren en het natuurlijke verouderingsproces vertragen. Door daarnaast de juiste verzorgingsproducten thuis te gebruiken zal uw huid er jonger en gezonder uit gaan zien.

Exclusieve Anti-aging behandelingen

SeaCreation

Een zeer exclusieve anti-aging & huidverbeterende behandeling.  De huid wordt van energie voorzien als nooit tevoren, de celenergie neemt toe tot op het hoogste niveau. Het natuurlijk verouderingsproces wordt nagenoeg omgekeerd. Het verjongingsproces begint. Voor een tijdloze schoonheid. De behandeling begint met een heerlijke opwarming van nek- en schouder spieren door middel van een massage, reiniging   doorbloedingsmasker, epileren, dieptepeeling, zoutscrub van handen en armen,  SeaCreation serum, SeaCreation gelaat vliesmasker, SeaCreation massage van handen en armen, hoofdmassage,  SeaCreation massage en als afsluiting het SeaCreation serum, oogcrème en dag/nachtcreme.

SeaCreation Treatment +/- 75 min.

prijs € 189,-
Geniet van een tijd van weergaloze ontspanning en verheug u op de verrassende resultaten met BABOR SeaCreation.

HSR® lifting – Skin Energy Treatment 60 min.

Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, gezichtsmassage, anti-aging ampul, anti-aging vliesmasker, verzorging, lichte dag make-up.

prijs €106,50
(Reduceert rimpels en lijntjes)

HSR® lifting – Extra Firming Treatment 80 min.

Huidanalyse, reiniging, epileren, peeling, uitgebreide gezichtsmassage, anti-aging ampul, anti-aging vliesmasker, verzorging, lichte dag make-up.

prijs €131,50

ReVersive & HSR® lifting – High Skin Refiner

Rimpels, pigmentvlekken, roodkleuringen, verwijde poriën – met werkstofcomponenten in de serie HSR® Lifting en ReVersive «, is het Babor gelukt om de tekenen van huidveroudering te verminderen en te beschermen tegen vroegtijdige verouderingsverschijnselen. Anti-Aging verzorging op het hoogste niveau.

ReVersive Anti-Aging Treatment +/- 55 min.

prijs € 138
(Vertraagd het huidverouderingsproces)